17papatya Kızlar adetime 1 hafta var dahiliyeye gitmiştim gitmişken betama da baktırayım dedim bekliyorum.Gebelik varsa çıkar mi acaba
17papatya Kızlar değerim “ <5 ” bu şekilde çıkmış gebelik yok yani.Neden direk çıkan değeri yazmıyorlar ki
esra6338 17papatya bu değer adet başlangıcı da olabilir döllenme dönemi de olabilir. Sen yine sakin ve tedbirli bekle günün geçene kadar. Âdet olmazsan tekrar test verirsin.
Zeynep-Eslem 17papatya canım bnimde değerim 5 çıktı sağlık ocağındaki doktorum çok zor bı ihtimal dedi hamile değilsin dedi ama adet görmedim meğer döllenme dönemiymş bir ay sonra tekrar kan verdim değerim yüksek çıktı bu sefer.
esra6338 Ben bı defa 1hafta geçirmiştim beta 1,20 çıkmıştı Dr ultrason bakmış 4 gün içinde kanaman başlayabilir demişti öyle de olmuştu. 2 dönem daha düzensiz âdet oldum sonrasında hamile kaldım. Vücut kendini hazırlıyor diyorlar bu sürece
esra6338 17papatya Bence biraz daha bekle o zaman dikkat et bu arada ilaç kullanma kendini yorma vücudunu bı izle bakalım ufaktan belirti veriyor mu. Günün gelince de hemen gider bı kan verirsin. İnşallah umduğunu bulursun💕
17papatya Normalde mesela 1.20 falan olsaydı direk değer yazılırdı bu sefer diye niye 5ten küçük yazılmış onu anlamadım
Krdlnyldrm Kızlar merhaba benim bugün tam 7.gün gecikmem var dün kan verdim <1.20 çıktı negatif ama 1 hafta oldu regl gecikti
esra6338 Krdlnyldrm bana da olmuştu. 20. Gün adet görmüştüm. Vücut kendini hazırlıyor dediler o zaman. Şimdi hamileyim
esra6338 Krdlnyldrm o da bi lütuf canım. Ben artık kafayı yemiştim bebek yoksa niye regl olmuyorum kesin kanser manser bi hastalık var bende diyodum. Artık 1. Geçti 2. Regle 1 hafta vardı oldum. Sonra senesi gelmeden kalmışım. Hâlâ bebeği kabul edemiyorum 3 aylık oldu sanki bebek değil de kist kanser bi hastalık gibi geçiriyorum süreci. İnşallah sen benim gibi ruh sağlığına zarar gelmeden hayırlı huzurlu şekilde hamile kalır ağız tadıyla sağlıkla dogurursun
Ciceekanne esra6338 konudan biraz alakasız ama birseyi çok merak ettim kusura bakmazsanız sormak istiyorum regl olmadığım için kanserim kesin dedim diyorsunuz ya neden öyle ki yani regl olunmadığı zaman kanser ile bi alakası var mı ki 😔
Krdlnyldrm esra6338 inşAllah canım benim sana da bebişinle güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlere Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin ❤️