sevda_cicegi11 Bettuss_123 dayanamadım cumartesi gününe randevu aldım benimde tek duam sağlıklı olmasi🥺
030323-brck Zeynepannesilove masterchef de gördüm bnm de canım istiyor ama tavuk kokuyor bana dışarda yiyevgim birgün gidip
Zeynepannesilove 030323-brck benimde ordan görüp canım çekti ama kokusu rahatsız etti bugün 😃 anca camları falan açıp yapmak gerek heralde
Deletedmom_110 030323-brck Ay Allah im şu formda beni ve bebeğimi tanımayan kalmamış hergün yorumlarda bu tür şeylerle karşılaşıyorum 🥰🥰🥰valla yapıyorum canım bebeğim de huysuz uyumayan bir bebek olmasına rağmen maşallah enerjim yerinde bazen pislik kem gözlerin nazarında gelip yorgun düşüp hasta olduğum oluyor ama hastanye hoop bir serum kendime geliyorum🤣🤣
Dylann Tuana_ hamilelik öncesi spor diyet ne yaptysam vermedm😂 tatlıcı değlm ama yemek çok yerim 😂 iyice bi kısıtlamak lazm
030323-brck Tuana_ sana da maşallah o zmn valla BN 13 haftalık olmama rağmen basımı kaldiramiyorum siz iyi bile yapıyorsunuz çocuk olunca nasıl olur hiç bilmiyorum
Tuana_ 030323-brck kız valla biraz zor oluyor ama zamanla alışıyorsun ya anca uyuynca çamaşır yıka temizlik yap yemek yap anca öyle oluyor