bollysena Bsranurr kapida ucretsiz kargo ödemesi de mevcut. Cantami hazirladim dogum icin ve icine bissuru seyler aldi cok geniş...
Bsranurr AiA keşke atabilseniz vala merak ettim doğrusu biz kart kullanmıyoruz o yüzden zor sipariş vermem kaç günde geldi kargo
AiA sbf1016 bence 1 ay uzun bir zaman değil . Zaten 40 gün çıkmıyorsun dışarı . Çocuk doğduğu gün versen bile ancak kullanırsın
sbf1016 Newmom nerden almıştınız ben internette sadece bir yerde gördüm diğer yazdığım markalara nazaran fiyatı daha fazla vanım daha artısı varmı acaba
AiA Dilansncr 170 tl ve süper bi çanta , eşim bile bayıldı. Ateş ölçer alacağım oradan almayı düşünüyorum yine buraya göre uygun çünkü
GulKeskin Dilansncr biraz fiyatli 385 tl set hali tek canta 305 tl sanirim. Ben setli halini seviyorum. Icinde alt acma bezi ,sicak ve soguk tutmasi icin biberonluk , ve emzikli var.
Gamze612 Dilansncr 147.90 hepsiburada da kampanya vardi cnm. Ben cok begendim siyah rengini aldim ama kot gibi kumasi var
ZeynepEdaa Dilansncr https://instagram.com/hosgeldinmelek?utm_source=ig_profile_share&igshid=poejao3ti30u