sbf1016 Arkadaşlar lequeen , thepack ,aboutbaby ,weego all star ,bye bye london marka sırt çantaların şekilleri aynı ama ben karar veremiyorum hangisi daha iyi mutlaka aralarında fark vardır ama 😫 kullanan alanlar yardımcı olabilir mi
bollysena sbf1016 bagmori sitesinden aldim resimde cok kaliteli guzel gözüküyordu elime geçince iyikide bundan almışım dedim dahada kaliteli müthiş bir çanta aşk yaşıyoruz bebegim dogsada kullansam diye 😍😍😍😍 kesinlikle tavsiyem
Shnbsk sbf1016 weego all star almayı düşünüyorum çok şık kumaşıda kaliteliye benziyo o kumaşlar lekede tutmuor cnm
Gamze612 sbf1016 the pack aldim bugun geldi siparisim, bayildim. Bi dunya eaya aliyir icine. Weego alicaktim aslinda ama bebek arabasina asma aparati yoktu o yuzde. The pack tercih ettim
Anneyimm Deletedmom434 iyi aksmlar canim nasilsin senden ricam su cantaya bir bakarmsn ya ben bunu alirim.diye dusundum ama ben oyle marka felan aramiyrm fiyati uygn bisey bakiyrm bunu buldm ama https://www.enucuzbebekmarket.com/Resimler/Urunler/ELITE_BABY_LUX_ANNE_CANTASI_RENK_SIYAH5_9929.jpg
Eymenikoo Newmom Merhaba bende şu an o çantayı inceliyordum çok beğendim ama fermuar ve kumaş kalitesi nasıl acaba ? Bir de hangi siteden aldınız ..
sbf1016 Newmom nerden almıştınız ben internette sadece bir yerde gördüm diğer yazdığım markalara nazaran fiyatı daha fazla vanım daha artısı varmı acaba
Mila_01 Newmom merhaba bende aldım ama Ocak da kullanacağım inşallah biberon gözü kaç saat sıcak veya soğuk tutuyor biliyor musunuz
Newmom Eymenikoo ınstagramda minikayaklar var ordan sipris verdim. Valla her seyi cok guzel cok kullanıslı ve kaliteli 170 lira
ZeynepEdaa Ben instagramda bi sayfadan nar çanta aldim çokta güzel ve kaliteli geldi inşallah kullanırken de severek kullanirim İçi çok geniş islak mendil kirli temiz camasir goz ceplerine kadar var 130 liraya aldim.bagmori diye bi marka var mesela alanlar cok memnun genelde ama yan cepleri yok göremediğim için almamistim bi kac canta arastirdim en cok gozu olan ve kullanisli olani tercih ettim kendime gore hepsi bir olmuyor maalesef
nes15 Skiphop marka aldım ben içinde termoslu bölümü ve alt açması var . Fiyatı biraz yüksek ama kullanışlı bir çanta
bollysena Bsranurr kapida ucretsiz kargo ödemesi de mevcut. Cantami hazirladim dogum icin ve icine bissuru seyler aldi cok geniş...
Bsranurr sbf1016 https://m.n11.com/aboutbaby-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-alt-acmabaglama-aparati-P234596024 çok kullanışlı ve şık bi bak derim
pamuk_anne Evet bu çantalar neredeyse tamamen ayni. Ve instagramda üzerine oldukça kar koyup satıyorlar. Aliexpressi incelemenizi tavsiye edebilirim.