tugbamommm 34+3 haftalığız halsizlik nedeniyle test yaptırdım pozitif çıktım hamileliğin ilk başlarıda pozitiftim ister istemez bebeğime bir şey olmasından korkuyorum var mı benim gibi bu haftalarda pozitif olan 🥺 bir de iştahım yok ne yapmam lazım 🥺🥺
Aloneanqel tugbamommm canım ne şikayetin var. Benim de şuan burnum tıkalı, öksürük geliyor sürekli ve afedersin öksürdükçe ve burnumu akıttıkça peçeteye blgm çıkarıyorum. Boğazım ağrıyor birde. 32 haftalığım bende. Bunları mı yaşıyorsun. Test mi versem bende
minikkurabiyelerinannesi tugbamommm Doktorunuza danışıp kan sulandırıcı kullanmayı lütfen ihmal etmeyin 🙏🏻
[silindi] tugbamommm gecen hafta corona oldum ates bas agrisi yapti birde idrar enfeksiyonu hic belirti vermeden doktora gitmenizde fayda var pihtilasmam cok yukseldi ddimer 2800 e cikti halen daha 1900 de igne kullaniyorum mutlaka doktora gidin korkmayin bebege gecmiyor 🙏
Nhlll tugbamommm hamileliğimin başında ve sonunda oldum bende 37 .haftaliktim 2. Covitimi oldum bebeğim doğdu ck skur bir sorun olmadı.kan sulandirici iğne kullandım bu surecte
uckedibirbebek Sizinle hemen hemen aynı haftalarda covid geçirdim. 17 gün yattım. 17 gün içinde 2 testim de pozitifti. Çok şükür bebeğim de ben de sağlıklı atlattık. Kan sulandırıcı kullanıyordum, bol bol meyve yiyip çok su içtim. Korkmayın, çabucak geçecek.
uckedibirbebek tugbamommm Bizde olmamıştı. Çevremden de hiç duymadım. Kendinize çok iyi bakarsanız grip gibi atlatacaksınız bitecek. Lütfen hayatınızda hiç içmediğiniz kadar su için. Endişeye kapılıp kendinizi üzmeyin.
tugbamommm Aloneanqel ben de halsizlik yorgunluk var bütün gün sadece yattım hiç kalkmadım iştahım gitti birde nadir öksürük var canım bence kesinlikle yaptır test
Aloneanqel tugbamommm ben bugün 3. günü bitirdim. Bana sanki soğuk Algınlığı olmuşum gibi geliyor ya. Covid de geçirdim geçen kış onu da biliyorum aslında. Ben öksürdükçe çıkarıyorum , gidip tükürüyorum tuvalete.
Hayat123456 2 buçuk aylık hamileyken pozitif çıktım Ağustos başı doğum yaptım ve doğumda pozitifmiş test sonucum tabi benim doğum yaptıktan sonra bakıldı sonuçlara çok şükür bebeğim sağ Salim geldi 5 gün hastanede yattık şimdi de 27 günlüğüz yavrum yanımda mışıl mışıl uyuyo. Hiç korkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz sen bol bol dinlen parol iç limonlu sıcak su yap onu iç vitamin olsun ıhlamur iç duş al Allah’ın izniyle çabucak geçer 🙏
tugbamommm Aloneanqel bende hiç korona gibi değilim bu 3. Oluşum diğerlerinde baya kötüydüm ama bu sefer dün halsizliğim vardı iştahsızlık vardı bugün bir tek kuru öksürük var 🤷🏻♀️
minikkurabiyelerinannesi tugbamommm ben kullanmadığım için bebeğimi kaybettim doktorumun ihmali yüzünden 😌 sizi uyarmak istedim 3. Trimester döneminde kullanılmalıymış.
Semaa12 tugbamommm ay inanamıyorum Allah’ın cezası doktor aynısı benim başıma da geldi benim doktorumda bişey olmaz sadece parol iç dedi sonra arkadaşımın doktoru hemen kan sulandırıcıya başlatmış o yüzden ben başka bir doktoru aradım ona sordum oda iğneye başla dedi hemen aldım vuruldum hatta kendi doktorumu arayıp iğne varmış. Vurulmak gerekirmi dedim halde yok gerek yok dedi ve o doktorumu bıraktım bidaha hiç gitmedim başka doktora başladım giresunda yaşıyorum doktorun adida Hüseyin mıhçı kent hastahanesinde onu bıraktım Ordu’da Halil beye başladım doğuma kadar kan sulandirici kullandıriyor Halil bey kan sulandiriciya hemen baslamama rağmen bebek 9 gün geriledi ve hala 9 gün geriden geliyor haftası covitten sonra
Aloneanqel tugbamommm valla gelmişse kaynanam Ankara ya gitti geldi ondan gelmiştir. Aksi halde alışverişe bile çıkmadım bebeğimle evdeyim kaç haftadır 🤷🏻♀️
Semaa12 minikkurabiyelerinannesi basınız sagolsun Allah sabır versin Allah yerini dolduracak hayiirli sağlıklı evlat versin size inşallah daha hiç sıkıntı çekmezsiniz
minikkurabiyelerinannesi tugbamommm 34 de corona oldum 36 da kaybettim. Ben çok hafif ayakta atlattım ama kanım pıhtılaşmış fark etmemişiz üstelik doktora da gitmiştim gayet iyisiniz demişti. Gerçi bende kordon dolanması da vardı onun da etkisi oldu hem pıhtılaşma hem kordon kaçınılmaz son oldu
tugbamommm minikkurabiyelerinannesi doktoruma danıştım yarın gel bakalım dedi nasıl bakacak test mi yapılıyor bunun için acaba