limoncicegimFO Gzmslmz Google a mutlu resim yaz canm orda galeriden fotoğraf seçip linki kopyala var ordan kopyala buraya yapıştır
Gamzebldu limoncicegimFO  İnstagramdan Bebesoil sayfasına yaptırdım 4 ay önce 290tlydi çok ama çok memnun kaldım alacak olan herkese tavsiyemdir ayrıca çokta ilgili ve özenliler
4peynirlipizza Bebeqon sayfasından yaptırdim ben de burada birinden gördüm, siparişimi cuma verdim pazartesi kargodaydı. Çok begendim kumaşı kaliteliydi, yıkadim hiç bir sorun olmadı. Gorsel eklemeyi bilmiyorum malesef 😊
limoncicegimFO 4peynirlipizza Google a mutlu resim yaz canm orda galeriden fotoğraf seçip linki kopyala var ordan kopyala buraya yapıştır
4peynirlipizza heh buldum 😊 ben pastel renklerinolan bir model seçtim çok daha canlı baskılar vardı bu arada.
ilaydaayildiiiz hand_made_by_esra diye bi sayfa var instagramda oğluma yaptırdım gerçekten çok güzel yapmışlardı hayalimdekinden bile güzeldi ve diğer sayfalara göre daha uygundu
siriniko2511 İnstagramda lisa tasarım sayfasını kesinlikle öneririm. Fistolu takım yaptırdım kalitesi kumaşı çok güzel. İnanılmaz özenle hazırlamışlar ve mis gibi yıkayıp ütüleyip koymuşlar. Bu süreçte en memnun kaldığım alışveriş oldu kesinlikle😊 
Aysegul_123 siriniko2511 ne kadar di fiyatı çok beğendim isteidgim tarzda öyle yazilarini görülen her boşluğa konulması kocaman kocaman durması hiç hosume gitmiyordu