limoncicegimFO İsimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum sizler nerelerde yaptırdınız foto atar mısınız
Gzmslmz limoncicegimFO bende instagramdan yaptirdim 10 lu cikis icinde battaniye yastik tulum zibin eldiven sapka vs var sayfanin adi butikbebecik foto atma kismini burdan çözemedim henuz 🤔 kaliteli geldi bana urunlerim birde 315 tl ye yapildi gecen ay
SevilenHaciosmanoluakmaki limoncicegimFO bende daha yeni yaptirdim kubisinhobisi sayfasindan 450 TL cok memnun kaldim tavsiye ederim
Adenssmom limoncicegimFO bebesoill sayfasından yaptırdım instagramda çok kaliteli geldi 325 tl fiyatı vardı geçen ay 😊
limoncicegimFO Gzmslmz Google a mutlu resim yaz canm orda galeriden fotoğraf seçip linki kopyala var ordan kopyala buraya yapıştır
limoncicegimFO Adenssmom o sayfaya dün sordum 360 dedi kalitesini bilemediğim için eğer güzelse diğer sayfalara da bakıp karar vereyim
Mlkysf limoncicegimFO ben bu şekilde yaptırdım ruka tasarım dan kumaşı işçiliği gayet güzel memnun kaldım
Adenssmom limoncicegimFO ben çok beğendim çok özenli çok güzeldi eft yapınca 325 demislerdi kapıda ödeme 350 diyorlardı, ona karar verirseniz eft de sıkıntı olmaz yani güvenilir bir sayfa bakıp karar verirsiniz 🙂
Muhammedinannesi2424 İsimli hastane cikislarini dogumda mi giydireceksiniz yoksa bebek odaya gelince mi hanimlar
limoncicegimFO Muhammedinannesi2424 5 li hastane çıkışı vermeyi düşünüyorum doğum sonrası giysin diye hemsireye