Meryy69 Ayseee60 bizde 38+0 olduk hiç bir şeye halim yok 1 cm acilmam var ama dün çatı muayenesine baktığından beri adet sancısı gibi sürekli sancı vuruyor uyku hali var sürekli neden acaba artık gelsin istiyorum bende
Lilya_pn Merhaba hanımlar, iki gün sonra 38. haftama giriyorum. Bugun doktor kendini artık abartmadan yorabilirsin dedi. Pilates topunda egzersiz yapmamı söyledi. Hareketsiz kalma dedi. Ama abartmakta yok.
Seda1208 Ayseee60 benim ilk doğumumda kızım 39+1 de doğmuştu şuan 2.ciye hamileyim ve bugün 39+1 deyim ama bizim Oğlanın pek gelme istegi yok sanırım henüz gelen giden yok ara ara yalancı kasılmalar ve yoğun akıntım var artık doğsa da bitse bu stres sıcaklar bir yandan zor oluyor
Seda1208 Ayseee60 bence o durum kız erkek farketmezsizin bebeğe bağlı olan bir durum birde rabbim ne zaman doğması gerektiğini yazmıştır zaten
De25 Ayseee60 bazen iyi oluyor bazen adet sancısı gibi oluyor bazen de belimden ayaklarima vuruyor düzenli değil yani karışık
mercmekannsi Ayseee60 yarin gene kontrolum var ama bi sorun yoksa nst de falan gibi ozaman 41doldurabilirsin demisti bakalim yarin ne diyecek
Ayseee60 anneolmakzoramagulusuyeter evet ama doğum İÇİN gelen herkes gitmis oluyor onun İÇİN üzülüyorum 🥺