gorky northandmother Ooo hadi gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün nasıl tospik iyi mi kilosu boyu falan hastahanede misiniz çıkarttılar mı
northandmother gorky sabah 9 da cikicaz gece yatış yapıldı ama doğum sabah oldu ondan 1 gün gözetim altında tuttu
gorky northandmother Oh maşallah tospik , evinize dönmüşsünüzdür iyisiniz ikinizde dimi ağrın sızın var mı süt durumların nasıl ? Bak doktorun süt arttırıcı verdi mi bilmiyorum ama humana yada mamsel kullan
northandmother gorky sütum hemen geldi ama çok az hastanede bı kere mama vermek zorunda kaldılar şimdi de günde 3 çay kaşığı şekerli suyla destekleyip süt veriyorum ama doymuyor hemen alim onlardan ne yesem boş
Hatihati Bilgekpn benimki iki hafta önden gidiyordu tekrar haftasına uyumlandi son adet tarihine göre takip etmeni öneririm 😊
gorky northandmother Oluyor öyle şeyler ya sütün çok bile olsa destek şart 😊 doktorun damla vermedi mi peki sütün artsın diye oda çok iyi geliyor ve bu arada bolca kuru incir kuru kayısı , kayısı hoşafı , badem , hurma ye iç Yani faydasını görürsün 🙂