northandmother gorky maşallah kuzuma rabbim sağlık versin bende 10 dk da bir gelen sancimin 3-4 e düşmesini bekliyorum evde kıvranarak 😅
northandmother gorky kız 2-3 haftadır var zaten ama işte istenilen dereceye gelmiyor inan bana mafoldum yarın randevu var dişimi sıkmaya calisiyorum ama sonum sezeryan gözüküyor çünkü cidden psikolojik olarak da aşırı yıprandım
gorky northandmother Sakin ol hayırlısı neyse o olsun . Hepsinin kendine göre zorluğu vardır elbet kuzum acısız ağrısız güzel bi ameliyatın geçsin de ☺️
northandmother gorky doğurdum bende dün sabah 9 da sancı başladı hastaneye geldim geri yolladı sonra gece 1 de geldim yatış yapildi çok şükür normal doğurdum 💙
Beyza-M iremcannn1907 21 haftaligim 1 kilo bile almadım ama göbeğim maşallah tosun olursa nasıl dogurucaz 🥲😀
Beyza-M iremcannn1907 vallahi bende şok 🥲 çok kilo alırım diye korkuyordum ama almadım hiç 4 aya kadar mide bulantim çok oldu ama bence neden biliyor musun mide yanmasından dolayı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri abartmıyorum 7.sisem gaviscon da. Mide yanması yüzünden sanırım 😀 hala da kullanıyorum
iremcannn1907 Beyza-M ben doğum yapana kadar tek bir rahatsızlık yaşamadım. Ne bulantı bilirim ne mide yanması ne ağrı sızı. Olmayınca da habire yedim dünyaları. E o yüzden de doğuma kadar 32 kilo aldım 😂 ama hepsi gitti 48 ile hamile kalmıştım 46yım şuan 😂
Beyza-M iremcannn1907 oy maşallah maşallah 😀 ben o kadar alamam herhalde boyum da kısa güzel topsrlamissiniz
Meltemms Bilgekpn Canım benimde bi hafta önden gidiyor doktora sordum ona göre hesapla demişti 4 şubattı adt. 30 ocağa göre gittim hep doğum yaklaştı gün aldık günüde ona göre verdi sonuçta çocuk önde gidiyo gelişimi haftası doğumu vs diye düşünüyorum
gorky northandmother Ooo hadi gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün nasıl tospik iyi mi kilosu boyu falan hastahanede misiniz çıkarttılar mı
Baltopu2 Bilgekpn önde olması erken doğacağı anlamına gelmez,oğlumda iki hafta onde gitti hep zamanında doğdu .Son adetinize göre takip etmelisiniz
Deletedmom_7 Bilgekpn son adet tarihine göre kendinizi takip edin Doktorlar da zaten ona göre takibi yapıyor