Mltmsncn Seyma_nur1 ynede bi sorun isterseniz ama normal dogum bekleniyorsa bence 38.haftadan itibaren kullanılabilir
sedefyrs1101 Gece 1de belden kasıklara giren ağrıyla sabah 8i etmiştim nişanım geldiğinde ağlayacak dereceye geldiğimde gitmiştim hastaneye 😅
Dolunaybelinay Oslemasel rahim ağzında bir tıkaç doğum a yakın çıkıyor açık pembe kırmızı renkte sanırım bir tur akıntı bnmde daha gelmedi nişan araştır dım sadece
H-26 Oslemasel canım benim nişanım 35+2 günlükken geldi ve pembe renk te bir akıntı pecetye yapışıyor canım şimdi 36+3gunluk güz ve bütçe saat 00:00da 36+4 olcaz doğuma 24 gün kalcak bugece
H-26 Dolunaybelinay canim benim nişanım 35+2 günlük Ken geldi açık pembemsi renkte pectey yapıştı kuzum şimdi 36+3 gunlku bugece 36+4 günlük olcaz
Rubycikolatam Dolunaybelinay ilk hamileligimde suyum geldi ikinci hamileliğimde 4cm acilmam olmuş son hamileligimdede nişan geldi hepside 39 küsürlü haftalardaydilar yani her hamilelikte doğum süreci farkli ilerliyor 😊
Rubycikolatam Dolunaybelinay gece geldi suyum hastaneye gittik sabaha kadar bekledik sabahta bikac saat suni sanci verdiler sabah 10.20 de dogum yaptim