Dolunaybelinay Kızlar hangi belirtiler le gittiniz hastaneye açılmamı vardı sancımı basladı nişan mı geldi, yada haftanız tamamlandı ama hiçbir belirti yokmuydu. Son 9 gunum kaldı ilk gebeliğim, merak ediyorum, bende henuz bişey yok tetikte yim sürekli
EmineDefneGokce Dolunaybelinay nişan geldi sabahtan ama ben gitmedim hastaneye . Sancım geldi evde çektim biraz öyle gittim😊
Rumeysilam Dolunaybelinay Son 9 benimdee 😩 kızım çoktan doğmuştu, bu oğlancık baya bi sevdi içeriyi çıkası yok🥲 Kızımda 37+5 te nişanım gelmişti. Ertesi gün 1 cm açıklık olduğunu öğrendik. Hurma merdiven gezme tozma derken,,, Tam 38 de doğum yapmıştım.
Mltmsncn Dolunaybelinay 39+6 da sancılandım peşine nişanım geldi. Sabahına yatısım yapılacaktı zaten zahmet oldu oğluma 😅
Gizemozz Ya benimde son 9 günüm kaldı bugün sağ bacak aramda çekme çok afedersiniz genital bölge içinde şiddetli iğne batması gibi ağrı başladı. Son 1 saattir acaba diyorum 😂 günlerdirde bel ve kalça ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor yürürken sağ bacağımı yolda bırakacağım sanki 😂
iremcannn1907 Dolunaybelinay 41. Haftaya girdim ve hiç belirtim yoktu. Nişanım geldi ardından yoğun bir kanama ve kanamayla beraber sancı. Evde sıklaşmasını bekledim ve takip ettim. Sancım düzenli ve 5 dkda bire inene kadar bekledim doktorumu aradım ve hastaneye gittim. Kontrol ettiler o sancılara göre sıfır açılma. Saatler geçti sancı çekiyorum ama açılma hala yok. Apar topar sezaryen sonucu oğlumu kucağıma aldım 🥰
Mltmsncn Dolunaybelinay ben sabah akşam kekik çayı içtim doktorum önerdi birde her yemekten sonra 2 hurma dedi. Hastaneye 7 cmle yatıs yaptım. 10 cme ulaşmasıda 1 saat sürdü. Birde meryem ana otunu yaptım. Bunlar sayesnde sürecin hızlandığını düşünüyorum 🙌🏻
toffeenut Dolunaybelinay nişan geldi, 1 cm açıklık vardı eve yolladılar. 12-13 saat sonra sancılarım beni daha doğrusu eşimi zorlamaya başladı😅 2 cm açıklık, 5 dkda 1’e düşmeden gelme deyip geri yolladılar, en son gittiğimizde 5 cm açıklık varken yatışım yapıldı.
elifinilki27 Dolunaybelinay Önce nişanım geldi 2 gün sonra annemin evinde merdivenden çıkarken bir anda suyum geldi