3babymom [silindi] gecmeyen bel sırt ve karın ağrısı ve beraberinde düzenli şekilde gelecek olan sancılar gerçektir
northandmother [silindi] son adet tarihim 8 Aralık ama korunmasız ilişki sadece 6 Ocak ta oldu ultrasyona göre 38+0 ız ama doğum tarihimiz nasıl olacak bilemiyorum hazırlıklar dört dörtlük tamamlandı çok şükür 💙
Gokperi northandmother Bnmde 8 aralık doğumu bekliyorum normali insallah hafif den lekelenmeler başladı
Irem88- [silindi] tam olarak bendede aynı şikayet var bacaklarımın arkası hamlanmış gibi ağrıyor ve bügün ara ara alt kısımda sanki bıçakla kesiliyor gibi bi ağrı oluyor 36+5 iz bizde 38 gibi gelir inşallah bebişim☺️
Ozlem3302 Bende 35+6 haftalığım şuan için hiç bir hissetme yok ama arada alttan baskı yapıyor . Karnım çok sertleşip,yoruluyor dinleniyorum geçiyor . Başkada bişey yok kaçıncı hafta da gelecek ama Miniş kızım 🤔😊
Pineapplee [silindi] bizde bugün 35 olduk bi sabah olursa doktora gidicez bakalım ne durumdayız ☺️ Heyecandan ve stresten uyuyamıyorum 😂😂 acaba kaç kilo kaç haftalikla uyumlu kaçıncı haftada doğar 😂 insallah çok bekletmez erkenden gelir ama kilosu iyi, sağlıklı ve kolay bir şekilde 🙏🏻 İsteklerimiz bitmiyordu 😂
Missmiyuki [silindi] bende 36+1 oldum bugün herkeste olan şikayetler bende de var ama ekstra oğlum oynadıkça sanki vajinam da sızlama oluyor bu normal mi hiç yazanı görmedim
nidayalcindag09 [silindi] 38+3 haftadan selam ✋ geçmeyen sırt ağrıları,sürekli kasılmalar, bebisin vajinada yaptığı ağırlık ve lavabodan çıkamama 😂 git gide daha da agirlasmaya başladık 🤷 sağlıkla gelmesini umut ediyorum 🥰
Tugceakts67 [silindi] 34+5 teyiz 2 gündür kasikgan vuran sancım var birde dün kahverengi lekelenme oldu biraz korktum açıkçası hastane çantasını hazırlamıştım bir iki hafta önce ama eksiklerim var ay başını bekliyorum alacak şeyler için inşallah hazırlıklarım tamamlanmadan erken doğum fln olmaz alt tarafta baskı hissediyorum yürüdüğüm zaman birde çok mide yanması uykusuzluk çekiyorum 🥺
sinmmm [silindi] 35+3 den selamlar bu kramplar uykusuzluk ve sıcak mahvediyor insanı ama olsun yeterki bebişlerimiz sağlıklı gelsin 🙏🙏 hastane çantası ise hazır sayılır yerleşmeyi bekliyor fırsat bulunursa ☺️
eminekurt [silindi] bugün 39. Haftaya girdim :) ikinci hamileliğim her an sancının gelmesini bekliyorum lütfen dualarınızda benide unutmayın güzel hamişler :)
gorky 1aralıktı 38+5te doğduk 2gün önce ☺️Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz sezeryan doğum yaptım