SaruMerve Esrauysal anlatılamıyacak bişey 🥰sağlıklıca kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻 Rabbim isteyen herkesede nasip etsin 🙏🏻
Papatya1997 SaruMerve bende senın gıbı 4 haftalıktı ogrendım 6 dıncı haftada gıttım kese oluşmuştu ıcı boştu Haftaya gel kalp atışı ıcın demıstı 7 dıncı haftamda gıttım duydum çok şükür
Papatya1997 SaruMerve ama senın kesen oluşmuş suan görmüş yanı bır hafta sonra gıdersen kalp atışını duyabılırsın . Bırde sızın orDa özellerde muayene nın uzerınden 10 gün geçmeden tekrar gıdınce ücret verılmıyor . Yok mu oradakı özellerde ondan
SaruMerve Papatya1997 canm benim zaten 10 gün geçti işde 😅 o 10 günün içinde gittim kaç kez ücret almadılar inşallah duyarım bende öle umuyorum 1 hafta sonra diye 😊
Belisimm SaruMerve 6+2 günlüğüm 2 gün önce doktora gittim anca keseyi gördü 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi herkesin hamileliği kendine özel oluyor farklı haftalarda da duyan var erken döllenme geç döllenme muhabbetinden
SaruMerve Belisimm evet ya herkeste farklı oluyo anladığım kadaryla bakalım hayrlısı biraz sabırsızım ben galiba 😅😊
Belisimm SaruMerve haklısın zaman hiiç geçmediği için sizi anlayabiliriz 😊 ben birde çok erken öğrendim hamile olduğumu reglime 5 gün varken 6 haftalık olana kadar asırlar geçti 😂
SaruMerve Belisimm bende aynı durumdayım canm reglime 1 hafta vardı öğrendiğimde o yüzden geçmiyo zaman 😊
tazecikannee Bende 7+1 de duydum kalp atışını bence biraz geç gidin daha çok yenisin 6 dan sonra duyarsınız kalp atışını