SaruMerve Merhaba arkadaşlar 4+6 haftlığım 2 önce kesem oluşmuş dedi doktor özele gittiğim için tekrar tekrar gidip ücret vermek istemiyorum yani gittiğimde görmek kalp atışını duymak istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim
SaruMerve melikedelibas ayın 5 nde evlilik yıldönümümüz eşimle gidip kalp atışını duymayı umut ediyorum o zaman 5+5 oluyo sanırsam o zaman gittiğimde duyarmıyım ki 😊
11secil SaruMerve Muhtemelen 6. 7. Hafta gibi net duyarsın 5. Haftada kese içindeki bebeği görebilirsin ama🤍
SaruMerve Esrauysal keseyede bana 5 ci haftada görürsün dediler ama 4+4 ken gördüm o yüzden dedim bi ihtimal 😊
SaruMerve 11secil bebeğide görsek kafi benim için ilk gebeliğim bide günler geçmek bilmiyo bi görseydik duysaydık diye 😊
Esrauysal SaruMerve öyle mi kuzum ozaman ihtimal vardır inşallah duyarsın ozaman herkez bir olmuyor tabi ☺️
SaruMerve Ays19Ays evet canım ama benim 10 günlük sürecim bitti yeniden ücret ödemem lazım keseninde oluştuğunu gördüğüm için bi dahaki muayene geç gidiyim ki bebişi görürüm kalp atışını duyarım belki diye😊