Defnenaz canim b3nde 3dusuk yasadim ikisini kendiliginden dustu 3cusu dusuk sonrasi kurtaj olmak zorunda kaldim simdi tahlil sonuclarimi bekliyorum allh yardimcimiz olsun
1 Düşük 1 boş gebelik yaşayanlar
Defnenaz canım bende ilk kürtaj oldum üç ay sonra hamile kaldım düşük yaptım ve düştükten sonra hamile kaldım ve şuan 23 haftalığız bende testler yaptırdım herhangi birşey çıkmadı kan pıhtılaşması sandım ama o sorunda yoktu çok zor bir süreç biliyorum ama üzülmemeye çalış ben çok yıprattım kendimi ama üzülme inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah hayırlı evlatlar nasip etsin
nursena
Sağ salim alın kucağınıza 💕 çok mutlu oldum sizin için. Ben 2 adet ara vereyim diyorum ama bu kez içimden bir his hemen bebek olmayacakmış gibi gelior. İlk gebeliğim karar verdikten 1 ay sonra oldu. 2. Yani bu gebeliğim de kürtajdan 1 ay sonra.
Lakin testlerde cıkmasada sanki bi sıkıntı var gibi geliyor anne ya da babadan kaynaklı.
Bilemiyorum.
Sağ salim alın kucağınıza 💕 çok mutlu oldum sizin için. Ben 2 adet ara vereyim diyorum ama bu kez içimden bir his hemen bebek olmayacakmış gibi gelior. İlk gebeliğim karar verdikten 1 ay sonra oldu. 2. Yani bu gebeliğim de kürtajdan 1 ay sonra.
Lakin testlerde cıkmasada sanki bi sıkıntı var gibi geliyor anne ya da babadan kaynaklı.
Bilemiyorum.
Defnenaz amin canım allah sanada nasip etsin inşallah dualarım seninle 😊💕 ben evlrndikten sonra hiç korunmadım 9 ay sonra ilk gebeliğimi yaşadım onda kürtaj oldum sonra tekrar düşğk yaşadım eşim artık öyle üzüldüki ağladı herkese küstü ne günler yaşadım bende dedim daha olmaz diye ama dua et canım en son öyle dua ettim her gece bir baktım hamileyim hiç ummadıpın anda süpriz olur inşallah bişey çıkmaz canım bizdede hiç bir sorun yoktu eğer stres sıkıntının varsa ondanda olabilir demişti doktorum bana ve ben eşimin ailesiyle yaşadığım için sorunlarım çoktu en kısa zamanda inşallah o müjdeli haberi alırsın allah hepimizin kucağına versin 🙏
- Düzenlendi
nursena
Ben öğretmenim. Ara verdim eğitime gebelik yüzünden şimdi kendi kursumu açtım. Rahat olacağım diye düşünürken bu olay yaşandı. Yani stres vs artık yok derken. Çünkü müdürümüz yüzünden psikolojim bozulmuştu.
Şuan tek stresim yarınki doktor kontrolüm. Kürtaj olmak istemiyordum ama artık hemen olayım da kurtulayım istiyorum boş keseden. Cuma gününe kadar benek var sanıp aman düşmesin diye çabalarken şimdi atlayor, ani hareket ediyorum vs vs.
Rabbim kim ne diliyorsa gönlüne razı edip hayırlısını versin.
Ben öğretmenim. Ara verdim eğitime gebelik yüzünden şimdi kendi kursumu açtım. Rahat olacağım diye düşünürken bu olay yaşandı. Yani stres vs artık yok derken. Çünkü müdürümüz yüzünden psikolojim bozulmuştu.
Şuan tek stresim yarınki doktor kontrolüm. Kürtaj olmak istemiyordum ama artık hemen olayım da kurtulayım istiyorum boş keseden. Cuma gününe kadar benek var sanıp aman düşmesin diye çabalarken şimdi atlayor, ani hareket ediyorum vs vs.
Rabbim kim ne diliyorsa gönlüne razı edip hayırlısını versin.
çok geçmiş olsun😞 benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı , 2. ci de ocak ayında dış gebelik teşhisiyle kürtaj oldum.. şimdi 3.5 aylık hamileyim ve hiçbir sıkıntı yok. herşey yolunda .. ama o anlar yaşanırken sonu gelmeyecek gibi geliyor.. seni çok iyi anlıyorum 😒 ben kese görmeye ve kalp atışına giderken dönüşüm kürtajla olacak diye korkuyla gittim bunda da hep. hala o duygu peşimi bırakmıyor maalesef. zamanı değilmiş , hayırlısı buymuş diyerek içini rahatlat. en yakın zamanda rabbim nasip etsin inşallah 🙏🙏