muallimehanimmom5 Mrsskaraca Haftada yüzde yüz erkek dedi ilk bebeğimde de 15. Haftada yüzde 80 erkek demişti detaylıda kesinleşmişti
N1er22min55 Ben de 6 haftaya cınsıyet netlesır ınsallah simdi 6 haftalık kiz inwallah rabbim verir bize 🤲🏻🤲🏻
Brcxx Bugün 12/5 iz doktor erkek gibi ama iki haftaya yeniden gelin dedi değişir mi net mı hiç bilmiyorum ☺️
Betulhdvrd Cansu355 ay net görebildi mi bana da 12+6da bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız gibi duruyor dedi de
Haatii_1 12 haftada doktorum bi kız bi erkek dedi İkizlerim olcak nasip ederse inşAllah sonra devlete gittim 18 olmadan o zaman da bi kız bi erkeğe benziyor ama kız tam hala net değil kapattı sonradan çünkü bakalım inşAllah öyledir hayalimmmm
Boncukveannsi Mrsskaraca 14. Hafta da öğrendim erkek dendi 15.hafta da tekrar gittim kesin erkek olduğu söylendi 💕
Mello29 Mrsskaraca Bugün 11+6 da doktorcugum bana biraz erkek gibi göründü dedi. En geç pazartesi gen testi sonucunda ögrenicem insallah ama en önemlisi sağlikli olmasi valla derlerdi inanmazdim ama haftalar gectikce sıkıntılar atlatıldikca insan bu cümleye daha cok hak veriyor.
Daamlaa Mrsskaraca 13+6haftada gittim %80 erkek dedi. Gecen hafta gittim yani 18+1idi kıza benziyor ama net göremiyorum dedi yine 100 de 100 bir şey söyleyemedi. Haftaya cumartesi detaylı ultrasonum var orda 20+2 haftalık olucak inşallah bakalım ne diyecekler. Kaldık öyle 😅
Silay35 Birinci hamileliğimde 13. Haftada net olarak öğrendim. Şimdi ikinci ikili test zamanı 12 haftalık sordum sadece tahmin kıza benziyor dedi.🤷♀️
Mizgin3 14 haftalikken özelde doktorum erkeğe benziyor ama göstermiyor dedi cuma günü kontrol var bakalım nasip neyse o olsun.