Gercekten artik bıktım. Ilk hamile oldugumu ögrendigim sıralar bi doktora gittim hic ilgilenmedi yerinden bile kalkmadi yuzume bile bakmadi bende doktoru degistirdim baska doktora göründüm o da ilgilenmedi 25 haftaligim bugune kadar devlette kalp atisini duymadim dinletmedi o derece yani ilgilenmedi. 2 defa ozele gitmistim onda duydum ama ozelede her zmn gidilmiyor maddi durumumuz yok.
Dünden beri bebegimin hareketlerini hissetmiyorum devletin aciline gittik kadin doguma yonlendirdi gittik doktor yokmus. Hemsire bana kiziyor dun nie gelmedin doktor vardi diyo ee cagirin gelsin nolacak. Neyse nst ye bagladi kalp atisi var dedi sonra doktorum geldi.
Kizlar yemin ederim yaptigi hareket şu ulturqsyona bakti kalp atisi var kalk evine git dedi. Ya bi ilgilensene ilgilensen nolacak ölecek misin suyuma bak rahim uzunluguna bak kalp atisini bile dinletmedi kalp atisi var kalk evine git dedi. Şok oldum kalktik eve geldik. Öyle sinirlendim ki zaten Sen devletten parani aliyorsun kalablik da degildi tek Ben vardim oraya kadar da gelmissin ilgilensen nolacak. Maddi durumumuz olsa gercekten özele giderim ama orasida pahali oluyor mecbur devlete gidiyorum napacam bilmiyorum. Simdi Boyle davranan dogumda nasil davranir düsünemiyorum korkmuyor da degilim 😑😑
Yazik gercekten