_Hill_ Madameatalay ne mutlu size rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasipetsin🤲🏻🥰 İstiyorum tabikide 2.5 senedir çok istiyorum neler neler geçti başımdan.Allah en doğru zamanı biliyordur 😊
Madameatalay _Hill_ amin hepimize inşallah sağlıklı bebekler nasip eylesin Allah. Bende örnek olaram Testleri atacağım buraya eğer nasıl atılıyor çözebilirsem🙈
_Hill_ Madameatalay forumda ara kısmı var onun üsttünde resim yükle var canım ordan yükleyip linkini kopyalayıp yorum kısmına yapıştırıyorsun
_Hill_ Madameatalay benim bugün adet günüm yeni silik çıktı sizinki erken döllenme muhtemelen öncesinde de baya baya çıkmış😊
_Hill_ ovülasyon testi yaptım pik olmak üzere genemi yumurtluyorum yada gebelik varda ondan mı çıktı bilemedim
Madameatalay _Hill_ eğer reglin yarın olacaksa yumurtlama zamanının geçmiş olması gerekmez mi? Bir de erken gebelik denemeni tavsiye ederim.Ben attığım görselde ki ince çizgiyi görünce azıcık oh ne demiştim.
Madameatalay _Hill_ döllenme zamanı her hamilelikte farklı oluyormuş. Önemli olan olması ya inşallah sizin de olur güzel haberlerinizi alırız. Dualarım sizinle
_Hill_ Madameatalay adet olmam gereken gün bugün yumurtlama adetten 14-15 gün önce oluyor.Son adet tarihinden 6-7 gün sonra yumurtlamam oldu zaten bu ay 17 ağustosta pikti benim şuan adet günüm ve tekrar yumurtlumada pik görmek üzereyim
_Hill_ Madameatalay aldım erken gebelik yarın yapıcam canım inşallah vardır🥰Olmasada sorun değil zamanı vardır
arirangg _Hill_ Peki canım birkaç kimyasal gebelik geçirdiğin için araştırdın mı bu durumu. Sanırım genetik testler yaptırılıyor
_Hill_ arirangg aynen duydum bende doktorlar kimyasal gebelikleri çok önemsemiyor genelde o yüzden böyle bir test istemedi doktorum aslında yaptırmak istiyorum bakalım
arirangg _Hill_ Canım en az iki kere olunca mutlaka yaptırmak gerekiyor diye biliyorum. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin🌺 yine aynısı olursa da o testleri yaptırmanı tavsiye ederim
_Hill_ arirangg aynen bende öyle duydum ama dokturum çok önemsemdi özele gidiyorum aslında.Gene öyle bir problem olursa bu sefer kesin yaptırcam🙏🏻
_Hill_ Sinem94 aynen öyle canım hayırlısı neyse o olsun hamile kalabilmek bizim elimizde olan bişey değil maalesef allah ol dicekki olucak.Kimyasal gerçekten üzücü ama allah korusun kürtaj dış gebelik bunlar daha zor bence gene adetle gidiyor kimyasalda
Pinar0 _Hill_ fotoğrafta çok anlaşılmıyor benim test de öyleydi fotoğrafta çıkmamıştı. Ne yaptın yeniden test yaptın mı?
_Hill_ Pinar0 yaptım canım predictor aldım hayalet çizgi çıktı ondada bilemedim yarın gene yapıcam beta hcg 2 günde bir 2 ye katlandığı için yükselirsede yarınki testte anlaşılır.Daha hastalanmadımda.Zaten varsa muhtemelen geç döllenme diye düşünüyorum