Egemenau Xxz benim de ikinci doğumum 38+0. Çok korkuyorum moral oluyo bana. İnşallah ben de öyle doğurabilirim 😮💨
Melikeyzc Xxz bende hep pırt diye doğurcam diyorum bana gülüyorlar 😂 maşallah ne güzel olmuş doğumunuz Allah analı babalı büyütsün 🤍 hamileliğinizde yürüyüş plates yaptınızmı ? Yaptıysanız ne sıklıkla yaptınız onun mu etkisi oldu acaba 😇 benimde son 2 ayım 😬
Xxz Melikeyzc hamileyken hicbirsey yapamadim yürüyüşü de doğumdan bir gün önce yaptım yorulacak kadar. O kadar
Yasemrullah Benimde az kaldı 37 haftanın içindeyim ama hemoroid beni mahvetti sizdede var Mı . Yürümekte te zorlanıyorum kanalda galiba bebek
Xxz Yasemrullah evet canım bende 3 tane zaten çıkmıştı hamilelikte iki tane de doğum sırasında çıktı onlar daha büyük tabi. Ama doğum oldu 3 tanesi otomatik söndü doğumdan sonra olanlara bakım yapıyorum hemen girişte WC de canımı yakıyor lavman yaptım bir süre şimdi daha iyiyim hergun sıcak su yıkadım orayı kremledim tavsiye ederim
AylinEcem Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi 🙏😊 İlk doğumum olacak, o nedenle hafif kaygılı ve çok heyecanlıyım. Umarım tüm hamilelerin sizin gibi doğuma dair güzel anıları olur 😊 Kesi atmadan önce anneye danışılıyor mu acaba?
Xxz AylinEcem kesi konusu tamamen doğum anıyla ilgili size soramazlar zaten çünkü bebek eliyle koluyla gelirse yırtılıp daha kötü olmaman için ufak bir kesi atması çok daha sağlıklı oluyir benim ilk doğumda makata kadar kesi vardı öyle gerekti çünkü birseyoer ters gitti , ikincide güzel geldi kesi atılmadı siyriklar dikildi
Safiyenurrr Xxz ya çok güzel Allahım bende çok dua ediyorum bi anda doğurayim bitsin diye egzersizleri yapiyorum yürüyüş inşallah darısı tüm hamilelerin başına sende sağlıkla büyüt bebeğini inşallah🌸
AylinEcem Xxz çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😊 evlatlarınızla birlikte sağlıklı, mutlu günler dilerim.
Zehraumut Xxz Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım bende ilk oğlumu öyle pırt diye doğurmuştum ama suniyi kabul etmemiştim😂
Esra255 Xxz İnşallah ben de öyle pırt diye doğuruveririm. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin 😍 Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
BenMathilda Xxz Suni neden taktılar ki mis giibi dogummus esasinda Gözünüz aydın saglicakla büyüsün 🌺
Busra-tunc01 Darısı bana inşallah 2 haftam kaldı 40 haftalik olmama biraz daha erken gelse keşke pırt diye dogursamda rahatlasam artık🤣🤭
Edayl Xxz yaa çok şükür allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah🌸bende 26. Haftamdayım korkuyorum hep dogumdan bigün umarım bende sizin yazınıza benzer bi yazı yazarım buraya allah hepimizin bebegını saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻Yazınız bana cesaret verdi