FMS Esraserpil Sat a göre 5+2 de gittim beta hcg 1866 ydı kese göremedi 3 gün önce kan testi yaptırdım 5812 olmuş beta şu anda 6+2 yim Çarşamba gideceğim doktora bakalım kese görebilecek miyiz? 🙏🏼🙏🏼
B-P-R Esraserpil kızlar benimde yarın Kontrolüm Varr 10 gün sonra Gel Demişti Baba Doktorum Lütfen dualarınızı Esirgemeyin Bizden Hayırlısıyla Keseyi de bebeği de Goriyim bize Dua Edin 🙏🙏🙏
Esraserpil uygaranne @miniko ben bugun gittim kizlar 4+4 um degerim 3367 olmus ama doktor goremedi bikac saat sonra idrara sıkısıp gel dedi yine goremedi alttan bakip rahatsiz etmeyelim cuma gunu tekrar gel dedi insallah görünür benimkide 🤗
miniko Esraserpil bende aynısı oldum 4 gün sonra göründü bebişim şimdi kalp ayısı için 7 haftalık en gidicem
Yarenbolat Esraserpil benimse 3715 değerim iki aya girmemize 5 gün kaldı ama ben daha hiç kontrole gitmedim gözükür mü sizce yoksa kalp atışını da dinlermiyim ?
Esraserpil miniko ay ne guzel insallah kucaginada alirsin 2 gebelik kaybim var bundada illaki endiselerim oluyor😍
Esraserpil FMS bilemiyorumki canim insallah goruruz ben de son reglime gore 4+4um degerim bugun 3367 cikti gorunmedi kese cuma tekrar gdcem haber ederim insallah mutlu haberler aliriz😍
Yarenbolat Tugba91 benim 7 haftadayım 8 inçi haftaya az kaldı ama daha hiç gitmedim doktora gözükür mü kalp atışı ve bebek
Esraserpil Destina21 bende bilmiyorum valla doktor zayifsin bide cam gibi gozukmesi gerekti ama endiselenme dedi