Bsragrkan Kızlar belirtileriniz var mı, nasıl durumlar ne zaman test yapacaksınız ya da kan vereceksiniz
dilos011 Bsragrkan 1 Eylül adet tarihim dün kan verdim bugun çıktı ama dusuk doktor hamile değilsin dedi günümü bekliyorum tekrarlicam eger adet olmasam istiyordum da hayırlısı olsun hakkımda
mucizeolsunn Bsragrkan 8 Eylül benim de günler geçmek bilmiyor resmen 3 kimyasalım var en son geçen ay oldu bu ay gebelik olur mu bilemem sanki yokmuş gibi geliyor bana bide pıhtılaşma testi verdim o da çıksa keşke hamile olmadan
Fithatunnn Bsragrkan bnm 6 Eylül. 6 aydır denıyorm olmuyo herşeyim temiz. Bu ayda olmaz gbi gelıyo akıntım var cünkü akıntı olunca gebe kalınmıyo geçen aylardan tecrübeliyim
Fithatunnn Deletedmom_85 bnmde 6 eylül 6. Ay denemem bi umut beklıyorm hla . Eper bu ay olmassa ekimde 1 ay ara verxm o ay hamile kalırsam ikizler burcu olsn istemıyorm 😁
Bsragrkan dilos011 ne kadar çıktı değerin kuzum , adete 3 gün kala vermişsin kan aslında burada 5 ile öğrenip doğuran bile var doktorlar her zaman umutsuz bakma sen
dilos011 Bsragrkan 2 çıktı cnm post olarak attım hatta bakabilirsin fotoya günümü beklicem mecburen artık olmazsam eger
Bsragrkan dilos011 yok kuzum.. benimse martta 3 aylık bebeğimin kalp durması sonucu kürtaj oldum. Geçen ay da kimyasal geçirdim çok korkuyorum doktorum aslında adete 1 hafta kala yap cift gördüğün an hemen gel dedi ama cesaret edemiyorum iste test mi yapsam cuma kan mı versem bilmiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
dilos011 Bsragrkan normalde Adet Tarihin ne zaman erken gebelik testi yapabilirsin cnm 1 2 Eylül gibi sonuc verir
Bsragrkan dilos011 canım 5 eylül adetim çok düzenlidir. Nette de gebelik testinin doğru vereceği tarih 31 Ağustos gösteriyor ama iste olumsuzluk yoruyor insanı
dilos011 Bsragrkan aynen yA beni de Oyle test yapmadım hic alacaktım kapalıymış oda Yarına Kaldı bi umut bakalım
17papatya Bsragrkan merhaba canım.Benim de 7 eylül adet tarihim.Diger 4 gebeligimde de 1 hafta kala öğrenmiştim test yapsam mi bilmiyorum.Bu ay belirti olarak sürekli kasıklarım ağrıyor
Bsragrkan 17papatya me güzel 1 hafta önce öğrenmişsin canım benim insAlah güzel haberler alırsın. 2 eylülde yap canım sen hangi marka kullanıyorsun erken gebelik testini
Bsragrkan Deletedmom_85 canım o zaman güzel düşün güzel plsun değerlendirdiysennn belirtisi olmadan da gebe olan oluyor insAllah güzel olur 💐
Bsragrkan mucizeolsunn canım güzel düşünelim güzel olsun bazıları diyor kimyasal sonrası gebe kalmak çok kolay bazısı diyor zor olsun biz düşünelim güzel şeyler hayırlısıyla 💐💐