burcukeles-35 Papiiii bende kimyasal gebelik geçirdim ardından 5-6 ay hamile kalamadım tutmadı sonra araştırma yaptım hep yumurtalama günlerimi takip ettim ilişkiden sonra ayaklarımı hep yukarı diktim 15 dk boyunca sonra bisiklet hareketleri yaptım belime yastık koydum sonra hemen hamile kaldım bunların etkisi olduğunu çok inaniyorum
La_Liberte Papiiii Mutluluk, sağlıklı beslenme, yürüyüş 💜 gerçekten bu üçü bir arada olunca eğer herhangi bir başka sorun yoksa gebe kalmak kolaylaşıyor 🙏🏻 En kısa zamanda güzel haberler almanız dileğiyle🙏🏻
Papiiii La_Liberte tesekkur ederim canim genelde hepsine dikkat ederim yuruyus haricinde eşimle cikarim eşimde jsde oldugu icin butun gun evdeji haraketlerleyim.Ama kilom beslenmem gayet iyu
Bebegim2301 Papiiii -ovulasyon testi -sogan kürü ( bu kür için gebe olmadığınızdan emin olun yoksa düşüğe sebep olur amacı ise içini resmen temizliyor çok yararını göreni duydum ) Bende Instagram’dan greybride de görmüştüm onun profilinde var bakabilirsin
Papiiii Bebegim2301 anladım canim denemek ostedim onj ama ayni anda doktora gitdimm doktor boyle birseye gerej yok icinnzaten tertemiz kafandan dusunceyi cikart gebe kalicaksin dedi
Dilan27 kuzumvebenn adetim bittikten hemen sonra sabah ve akşam aç karnına olmaz üzere bı bardak içtim. önce cezve de bir bardak suyu kaynattim ardından bir tatlı kaşığı hayıt tohumu içine ekleyip biraz da öyle kaynamasını bekledim ve ılıyınca içtim. Bunun yanında ovulasyon testini de kullandım tabi. Ovulasyon testinde yumurtlamayı görüp değerlendirdim.o günlerden sonra artık hayıtı da bıraktım zaten.hamile iken içmek zararlı çünkü ne olur ne olmaz diye.
arirangg Papiiii canım öğleden sonra her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bir de testi yapana kadar fazla sıvı tüketme. İnşallah güzel sonuçlar alırsın🌺
Papiiii arirangg inşAllah canim bugün 4 civarlarinda yaptim oglen hergun ayni saatde yapmaya calisicam umarimm tutar))