Esragoren Turmalin evt bende böyle yaptım ve istediğim ayda hamile kaldım çok yararı var tabi Allah’ım nasip ederse olur ☺️
TeoMom Papiiii Ben de erken doğum sebebiyle bebeğimi kaybettikten sonra 1 seneye yakın ara vermiştim canım sonra tekrar düşünmeye başlayınca önce doktora gittim her şey yolunda dedi folik asite başladım ardından hemen hamile kalabiliyorum diye doğum için tamamlayıcı sigorta yaptırdım Şubat ayında biz de denemeye başladık sağlıklı beslendim abur cubur tüketmedim kahveyi biraz azalttım eşim de keçiboynuzu tüketti gün aşırı veya 2 günde bir ilişki ile 2. Ayımda hamile kalmıştım ilişkiden sonra belimin altına yastık koydum ve yarım saat kalkmadım önemli olan takıntı haline getirme stres yapma inşallah çok beklemeden kalırsın hamile🥰
Papiiii TeoMom aynen bu dediklerini uyguluyorum canim bendee popomun altina yastig koyuyorumm ama bel altina alirim ayaklarimida yukarimkaldiriyorum bakalim nolucak
Papiiii Turmalin yaa bak bu sicak su torbasini sicak tutma olayini ilk duydum ve acikcasi iliski sonrasi ciplak ayaklarimi yukaei tutdum uzaniyorumm ama uzeri i ortmuyorumm acik kaliyo acaba sogukmi oluyo bilemedkm
Turmalin Papiiii Sıcak tutma olayini ilk okudugumda garip gelmisti sonra mantikli geldi ☺️ tavuklar bile kuluckaya yatinca yumurta sicakta cikmiyor mu 😃
Ozgeelaa Düzenli folik asit, sağlıklı beslenme. Eşim vitamin kullandı. Ovülasyon testine göre ilişkiye girdim. İlişkiden sonra bi süre kalkmadım. Kan tahlillerime ve us muayeneme gittim baktırdım. Mantar vardı fitil tedavisi oldum. :)
Papiiii Ozgeelaa canim ovulasyon testi kullanmaya baslayan zaman gebelik tutdumu yoksa sonraki aylardami tutdu
anka01 Ozgeelaa folk asiti doktorunuz mu yazıyor siz mi alıp içiyorsunuz siz alıyorsanız adı nedir acaba yaa
Papiiii Turmalin haklısın da onlar tavuk yani kendimi onla kiyasliyacagimi dusunmemisdim😂😂😂o yüzden hic aklimada gelmemisdi
Meltem99- Kesinlikle psikolojik bence biz 7 ay boyunca çok istedik olmadi sonra bıraktık çocuk yapmak için beraber olmadık aklimiza bile gelmedi ikinci ayda hamile kaldim şuan 15 haftalık olduk 😍😆
Papiiii Meltem99- yaaa aynen yaa artik kagama takmiyorum sadece ovulasyon testimi yapicam tutarsa tutar tutmazsada hsyirlisinne zamansa o zaman olsn
Mlstpcuoglu Papiiii 15 gün küçük soğanlardan akşam yemekten sonra 3 adet kabuklu ( kabuğunu yıka) kaynat düzenli 15 gün iç canım. Bitince regl olucaksın sonra dene😊 (araştır vücuduna bi yan etkisi yapmıcağından emin olup öyle iç🙏)
Papiiii Mlstpcuoglu canim sogan kuru degilmi o bi ara aklimdaydi ama sonra doktora gitdim geldim zsten gayet iyisin gerke yok boyle seyleree dedi o yüzden bende yapmadim
EddaBilkil Papiiii ilişkşden sonra asla hareket etmeden sağıma dönüp yattım yarım saat. Bacak kaldırma falan hikaye.. Oldu mu olacak mı diye de düşünme. Allah veriyor doğru zamanda. Birde mümkünse 1 2 saat sonra duş al hemen girme yat dinlen
Papiiii EddaBilkil aynen oyle yapiorum canin ama haklisin bacak kaldirma felann yani olsada olur olmasada hayirlisi neyse o olsun
Papiiii Dilan27 bende ovulsyon testi aldim bugün getirecek esim siparis veedigim yerden alicak.Onu deniycem bu ay
Baby905 Turmalin spermlerin sıcakta öldüğünü biliyor musun? Şans eseri hamile kalmışsın bari insanları kötü yönlendirme.