eylulmomm @snm-ekr1 iki gün şimdi size nasıl uzun gelmiştir hakkımızda hayirlsii olsun inşallah kolay doğum nasip etsin rabbim bir avazda kurtulalım 🤲🏻
eylulmomm @Tubi57 vallahi ben buraya sormasam suyum gelince gitmicektim sancılarimin çoğalmasıni bekliycektim iyi oldu öğrenmem
Tubi57 eylulmomm bana doktorum cok kızmıştı geç kalmıştım hastanede uzaktı 2 saatlik yol. Ameliyata alıyorlardı ama hala bile su geliyordu benden üstüm başım hep ıslanmıştı. Kesinlikle ihmal etmeyin bebek sıkıntıya giriyormus.
eylulmomm @Symcvk ay ne güzel Rabbim bizede nasip eder inşallah çok heyecanlıyım ve korkmaya başladım
Bet123 Herkes te nişan gelmiyor canım benim gelmemişti Mesela ama suyun gelince bildiğim kadarıyla hemen gitmen lazım çünkü bebeğin su yutma ihtimali varmis bı tanidigimizin bebeği su yuttu kaç gündür yoğun bakımda
Limonzeytin eylulmomm normalde olsa su gelince max. 12 saat içinde doğm olması lazım diye biliyorum. Zaten sancılar başlıyor. Benım sezeryanda olsa su ve nişan geldkten snra hastanede sancılar başlamştı siz bilirsinz yinede tabi.
MNursel eylulmomm nişan geldikten hemen sonra gitmenize gerek yok kimi 1 hafta bile bekliyor ama suyunuz geldiğinizde bekleme taraftarı değil doktolar . Bebeğe zararı olabilir . Benim yatışımın yapılacağı gün suyum sızmaya başlamıştı iyiki de gelmişsin suyun sızmaya başlamış bebeği riske atmamış oldun dediler
iremcannn1907 eylulmomm doktorum nişanın gelirse gelmene gerek yok ama suyun gelirse hemen gel demişti. Tabi benim nişanım geldi onla birlikte sancı. Suyum hiç gelmeden doğum yaptım