eylulmomm @snm-ekr1 inşallah suyum gelmez sancım artınca giderim bende çünkü hasatbede beklemek beni geriyo
snm-ekr1 eylulmomm ben ilk doğumumda devlet hastanesiydi iki gün kaldım dediğin gibi çok geriyor insanı ikincisinde ise son ana kadar bekledim sancıların süresini tuttum 5 dk da bir olduğunda gittim gider gitmezde doğum yaptım
eylulmomm @canserko o da doğru tabi haklısınız peki ikiside gelmeden sancı olur mu doğum başlar mi yoksa ikisinden biri gelmek zorunda mı
eylulmomm @Karansule anladım canım çok teşekkür ederim beklemeyi dusunuyodum öyle birşey olursa en iyisi gidip görünmek açıklık azsa duruma göre eve gelinebilir sanırım
durumoms2 eylulmomm canım başıma gelmedi ama araştırdım sordum. Suyun geldiğinde bebek korumasız kaldığı için 48 içinde doğum olması gerekiyormuş. Nişanı bilmiyorum ama su çok önemli
Esrauysal eylulmomm Hee ablamın sadece nişanı bozuluyor doğum başlarken suyunu doktor patlatıyormus 🤷♀️
Tubi57 Haftada sızıntı şeklinde suyum geldi ve akıntı diyerek geri göndermişlerdi .sabaha karsı tüm suyum gelmiştii doktorum bebek küçük erken dogum takılır die sezeryana aldı hemen. Çok şükür sağlıklı doğdu erken oldu ama suyu sızıntı şeklinde gelenler yada tamamen suyu gelenler ihmal etmeyin hemen gidin
Symcvk eylulmomm 5 dk da bir sancım vardı sonrasında nişanım geldi ve dayanamicak noktada hastaneye gittim 7 cm di 3 saat içinde de kucağıma aldım çok şükür canım