Burcu_asf Flyy aynısı bnde de oluyor taş gibi oluyor resmen göbeğimim alt tarafında genellikle 🥰 15+1 iz hareket hissediyor musunuz peki siz ?
Flyy Burcu_asf Yok hareket hissedemedim henüz ilk gebelik olunca ama dediğim gibi bazen cok sert oluyor sol tarafım ordan hissediyorum
Bebekdelisi NigarH simdi dr geldim 17+1 lekelenme olmustu ıkız plesenta cok asagıdaymıs onun harıcı iyiyiz elhamdulillah
NigarH Bebekdelisi Allah yardimciniz olsun. Bende 13 haftama kadar lekelenmeler yasadim😔 cok kotu ve stress olmusdum acaba niye boyle diye duzelicekmi. Plasenta asagdaymis. 14 haftamdan plasenta yukari kalkmaya bashladi cok sukur. Cok haraket etmeyin. Ayaklarinizi kaldirip uzanin. Insallah iyi olur 🙏🏻🙏🏻
NigarH Mina_yldz60 Insallah renkli goruntuyle gordukde daha insan bi baska hiss ediyor bu benim bebegimmi diyee🥲🥰😍
busrademirtas025 Bende 19+1 ama cinsiyetini hâlâ öğrenemedimm. İlk randevu bulamadım. Daha sonra da ayın 7 sine bulabildim. Bakalım öğrenebilecek miyiz. 14 haftalıkken gitmiştim cinsiyeti şimdi belli olmaz 20 gün sonra gel demişti. Bakalım nolacak
NigarH busrademirtas025 yaaaa ben asla duramazdimmm 🙈🙈 iyi sabriniz varmis vallaha ben olsam dr dr gezmisdim😂🙈
h_s_1411 busrademirtas025 Canım bende aynı 14 haftalıkken gitmiştik cinsiyet belli olmaz 1 ay sonra gel dedi 6 Eylül de randevum var bakalım göstericek mi kendini banada haber verir misin öğrenirsen
busrademirtas025 NigarH bu zmana kadar çok merak etmiyordum ama bu ara bende baya sabırsızlanıyorum 😍😍😍
cansualisa NigarH 19+1 2. Gebeliğim malum 2. Çocuk herşey cok ucuk yavaştan başlıyalım dedim 22 23 haftası önerdi doktorum detaylıyı. Hissediyorum artk sukur net bende başladım yavaştan alışverişe 34 te hazırlamış olurum inş herseyimizi
Mina_yldz60 cansualisa benim doktorumdan 20 den sonra daha net görürüz dedi detayliyi o yüzden haftaya 22 haftalikken detayliyi yaptirmis olucam hayirlisiyla
NigarH cansualisa bende ilk hamileligim oldugu icin balik gibi hiss ediyorum. Bazen boyle tik tik diye biseyler hiss ediyorum. Dr 20-21 haftasinda tekmeleri hiss edersiniz diyor. Insallah sag salim kucagimiza alalim bebislerimizi😍😍
cansualisa NigarH amin kuzum inş normal cnm ben bile 2. Gebelik olmasına rağmen net 4 5 gündür hissediyorum 4 sene geçti düşün
merveyigittekin Ben 15+4 haftalığım henüz hareket hissedemedim siz ne zaman hissettiniz acaba normal mi 3. Gebeliğim
NigarH merveyigittekin ben 16+2 de ilk boyle balik gibi hiss etmisdim. Bizim bebek cok haraketli belkide onun icindir
Bebekdelisi merveyigittekin gobek kısmı zayıf olunca daha hızlı hıssedılır dedı bana drum 15/ sorması hissettim ben cnaım 3. Bebek
NigarH Semilk05 insan kendini bi garip hiss ediyor balik gibi. Icinde biseyler haraket ediyor bi garip oluyorsun