Nazendegelincik Azizinannesi2 o zaman bu sorunu yanıtlayalım, hijjen için kaynattıktan sonra böyle oluyordu diye hatırlıyorum. Bebek deterjanı ile yıkayınca yada sirkeli suda bekletince biraz daha netlesiyordu.
Azizinannesi2 Nazendegelincik o zaman alsam bir bebek deterjani ile yıkanan lazım net olması için öyle ki anladım
Nazendegelincik Birde biberon yenidoğan mı emin olmalısın, çünkü biberon emzikleri de çok pahalanmis aventin. 3 aydan 3 aya yenilemek gerekiyordu , delikleri ona göre çünkü
Azizinannesi2 Nazendegelincik benimki yeni doğan değil 10 aylık oldu biberona para vermekten de başlığa veririm
Nazendegelincik Azizinannesi2 mâasallah büyümüş seninki , o da mantıklı sen bilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir. 😊
Fundaaaaa Azizinannesi2 eğer plastik alırsan buğulu gibi oluyor matlaşıyor rengi ama ben cam olanlarını 1 sene kullandım oğluma avent lansinoh ve mimijumi üçü de gerçekten mükemmel biberonlar gözün Kapalı alabilirsin 🥰
Fundaaaaa Azizinannesi2 aay 😵💫 bizimki de kırdı sürekli en son 13 aylıktı kırınca almadık bir daha aramadı da şükür
Azizinannesi2 Fundaaaaa benimki emzik biberon kırmızı çizgisi sipariş verdim şimdi insallah güzel gelir
Fundaaaaa Azizinannesi2 emzik zaten hiç tutmadı oğlum umarım bu bebiş tutar çok şükür öyle takıntılarımız olmadı 🙊 inşallah çabuk bırakır bıraktırmak istediğin zaman 🥰
-_Esra_- Azizinannesi2 Avent alma bence canım ben memnun değilim. Plastiği yok kalitesiz, plastik biberon alırsan leke kalıyor, emme yeri çok çabuk yıpranıyor Nuk Dr.brown vb . Bak bence
Azizinannesi2 -_Esra_- artık geçti sipariş ettim onlara hiç bakmadım valla zaten 8 ay daha kullanırsam biraktircam zaten