Fkrye01 Canım ben Nezihi Kurdoğluna gidoyorum çok memnunum tavsiye ederim hamile kalmadan önce hep diyordum hamile kaldığımı öğrendiğim an giderim diyordum öyle de oldu doğru kararmış 🙏☺️
Zuzu6901 Cagla-polat1 evet evet ultrasona hastayı alıyorlar sadece. Muayene kısmında alıyorlar ama onda niye almıyorlar bilmiyorum. Bakalım bizimkini alacaklar mi 😂
Zuzu6901 Cagla-polat1 canım bu arada ayrıntılı ultrason nasıl ilerledi. Ne kadar sürdü.ayrintili bir şekilde bakıp sizi de bilgilendirdiler mi ortadoguda, merak ettim 🙈
Cagla-polat1 Zuzu6901 30 dk sürdü herseye detaylı baktı evet amaaa o 30 dk nasıl geçti gelip bana sorun en son herşey normal dedi kendi kendine söyledi sekreter yazdı kaç kere sordum halde en sonunda herşey normal dedi
Esrasez Merhabaa medline Nursel hoca. Ba-yı-lı-yo-rum. Çok doğru 0 panik ve çok güvenle ilerliyoruz 😍♥️
Hamaratpanda Melisyusuf kızımda Dilek coşkuna gidiyordum Özel Adana hastanesinde kötü bir doktor değil ama çokta aman aman birisi değil normal ilgi alaka. Ayten Hanıma veya Ortadoğu’da Filiz Hanıma gitmeyi düşünmüyorum ben de.
Zuzu6901 Cagla-polat1 ne güzel işte, çok şükür bir sıkıntı çıkmamış canım. Karından yapıyorlar dimi ayrıntılıyi. Renkli ultrason kağıdı verdiler mi ayrıca