170194dyg Haftadayiz su ana kadar catlak olmadi. Olmadan tamamlanir mi hic catlagim olmadi diyenler dogru mu soyluyor yoksa bundan sonra mi başlıyor hersey😄
Dark 170194dyg hiç catlamadim tamamlanabilir. Doğum sonrası da vucud inene kadar nemlendirmeye devam edin
Ereeen 170194dyg 35nci haftamda sağ tarafımda 2 sol taragımda 3 çatlağım oluştu hergüm yağ ve krem sürmeme rağmen. Ama bu son hafta karnım acayip şekilde büyüdü sanırım o yüzden oldu. Ama kuzenim çatlak olmadan tamamladı hamileliğini kişiden kişiye değişiyor bence
Gamzee66 170194dyg 31. Haftamdayım çatlamadım. Ne yağ kullanıyorum ne de nemlendiriyorum. Çünkü göbeğim büyümüyor heralde ondan çatlamadım😂
vesilece 170194dyg Cumartesi sezaryen olacağım canım hiç çatlamadım ama hala pehlivan gibi yağlanıyorum 🙈🙈
Rapunzelinanasi 170194dyg 33+4 deyim. Çatlamadım ama göbeğim aşırı sivilcelendi. Hamilelik sivilcesi olduğu için de geçse bile kahverengi lekeleri kaldı 🥹
Nilssu 170194dyg valla tatlım 39+1im bol bol yağlandım ailede genetik çatlamıştır herkes mutlaka bende çatlak çok az oldu yanlarda cokta sıkıntı etmezdim çatlasam ama bgerçekten kaşındıkça krem sürdüm o yüzden çatlamadım sanırım 💝
Ahsenmom 170194dyg Çatır çatır çatladım maalesef… Pehlivan gibi sabah akşam yaglansamda😑 bu vakitten sonra çatlayacagini sanmıyorum. 28. Haftada başladı benim
HusnaNur1107 Ahsenmom benimde aynı her gün krem vs herşeyi sürdüm ama göbeğimi alt tarafı baya çatladı 29 haftadayım daha
deryx 38+1deyim karından çatlamadım ama üst bacaktan ve kalçadan biraz çatladım genetik oluyo bu biraz ailede herkes öyle bizim
Elilar2225 Ben doğum yaptım ve hiç çatlamadım. Düzenli olarak nemlendirmedim bile. Herhalde genetik. Karnım da küçüktü zaten ondan da olabilir
Deletedmom_33 170194dyg 20 li haftalarda başladı çatlağım. Oğlum 7 aylık olcak 5-6 güne hala aynı duruyor çatlaklar. Morluklar bile azalmadı napcam bilmiyorum
Ahsenmom HusnaNur1107 36. Haftamdayim bende belim çok fena çatladı karnımda 3 çizgi çatlak var sadece. Doktorum 32 de madecassol krem yazdı kutu kutu. 32 den beri yeni çatlak eklenmedi çok şükür, keşke daha önce yazsaydi dedim durdum
Fatma0090 170194dyg benim karnımda bitnae var ama belimde cok oldu o da cok kilo aldım serklajlı oldugum icin ye ic yat kilo al acıkcası hiç bişey de sürmedim 29+4 üm
HipnozX 170194dyg ben de catlamadim, bence deri yapisiyla alakali. Ikincj gebeligim simdi hic bisey de surmemistim ilkinde
170194dyg Ahsenmom ben bio oil kullandim madecassol kullanıldığını bilmiyodum zarari yoksa bi deniyim
prematureannesi_ İlk gebeliğimden kalan çatlaklar var o zaman da aşırı çatlak oluşmuştu baldırlarım bacak arkalarım bacak aramın kenarları bel kenarları göğüslerim bir yer kalmadı çatlamayan beyaz beyaz devam ediyor bu gebeliğimde oluşmadı çatlağım 31. Haftalığım..