dilos011 Kızlar Merhaba dün kan testi verMistim bugun cikmis degerim 2 adet tarihim geçmedi 1 eylulde olacağım yükselme ihtimali var mi 0,2 degil sadece 2 yazıyor Dusuk deger demişler üzüldüm açıkçası ya
Aslimsii07 dilos011 hatta referans dışı demek 0,2 bende aynısını yaşadım ama düşükten sonra ki ilk beta testimde böyle çıkmıştı normali 4.00 3.00 falan yavrum
2prensesannesiiii dilos011 küçüktür işareti var önünde 2 den küçüktür demek bu bide bende de ilk denediğim aylarda 2 çıkmıştı bende umutlanmıştım malesef adet olmuştum 4 falan çıksaydı belki yükselme ihtimali var diyebilirdim ama inşallah en kısa zamanda olur canım yine de bekle adet olmadığın sürece hala bi umut vardır🙏🏻
acemimuhendisanne dilos011 benimde 1 Eylül bende tam aynı zamanda kan verdim direk 0 yazıyor benim sonuçta anlamadım 0 nasıl oluyor ama olsa çıkardı herhalde benim umudum yok inşallah sizin vardır
dilos011 gozdetrhn teşekkür ederim bu ay da olmadı öyleyse günümü bekleyeceğim öyleyse geçmesini 2 Gun var henuz test Almak icin gitmiştim ki 30 Ağustos resmî bayram kapalı
dilos011 Peki değerleri boyle Olup yukseyen var mi adetime 2 Gun var Henuz test yapmadım direk kan verdim cunku
dilos011 2prensesannesiiii adetime 2 gun var bekliyorum ☺️Test yapmadım yarın yapacağım bugun kapalıymış hakkımda Hayırlısı
2prensesannesiiii dilos011 hadi inşallah artar canım geç döllenme olmuştur belki de hayırlısı olsun🥰🙏🏻
dilos011 Gamzeucan adet Günümü yada geçmesini beklicem artık bir umut umarım hakkımda hayırlısı olur istemiştim aslinda da hayırlısı teşekkür ederim güzel yorumunuz icin şimdi baktım sizin postlarniz da sizinde 2 cikmis adet mi oldunuz geri
dilos011 gozdetrhn eşime Söyledim bulabilirse alacak bakalım eşimde o 2. Heyecanı göremiyorum 😂😂adet gününün geçmesini bekle bulabilirsem alırım dedi bende TM dedim 😂bu arada postlarınızı okudum sizinde Dusuk cikmis 1.20 olarak okudum kac gunde Yukseldi nasıl gelişti nasıl hamile kaldınız kürlerden bahsetmişsiniz de şimdi kac aylık hamilesiniz cok soru sordum galiba 😍😂
gozdetrhn dilos011 yok benim hiç öyle olmadı 😊 yani denediğim aylar oldu hep kan testi verirdim 1.20 çıkardı sonuç. hiç kür falan kullanmadım sormuştum burda ama denemedim. bir ay hiç beklemediğim bir zamanda oldu doktor yumurtlama günlerimi söylemişti o zaman deneyemedik iş yoğunluğundan sonrasında oldu hamile kalmışım yumurtlama dönemim geçti diye hiç aklımı takmadım beklemediğim bir anda oldu 😊 şuan 10. haftadayım. yakın zamanda sizden de güzel haberler bekliyorum 😊
dilos011 gozdetrhn insallau cok tesekkur ederim cok sagolun kucagina almayı nasip etsin size De Rabbim ❤️