Yesimyazar10 northandmother bnm 36+5 de cuma nşanım geldı ama 37+2 oldum hala sancı acılma tık yok ikncı gebelıgım ılknde gelır gelmez nısanm suyumda gelmıstı somrasnda ve sancımda sabahına dogrdym bunda hala beklıyoruz
northandmother Yesimyazar10 bende 4 gün önce kahverengi leke geldi çok az yani 25 kuruş kadar sonra bişi gelmedi dün baya sancım vardı gittim 2 cm aciklik dedi sancı da var ama bizim çocuk inatçı 40 i doldurcak gibi 😅
Yesimyazar10 northandmother benımde kanamadan sonra muanede olmca kahverengı dondu butun gece sabahına durdu akntı ama benm ılkıde erken dogdu bunda sasrmam gelırse
Fatma-onal Bussi çatı muayenesi oldum normal için uygun değilim sezeryan konuşmaya gidicem birazdan 🤷♀️
Meryyyy35 Avcib hiç belli olmuyor hepsi farklıydı benim 3 kızımda biri 34 haftalık doğdu biri 40 haftalık digeride 38+5 de dogdu
Kubra_miray_szr Bussi sezeryan olacaksanız 20 gun den daha az zamanınız var🤗🤗🤗 bizde 37 haftaligiz 7 eylülde doğumum var ya i benimde uygulama 20 gösteriyor ama 8 gün var doguma😍😍
Bussi Kubra_miray_szr valla bilemiyorum bizimkinin kilosuna ve benim catima bağlı haftaya öğrenicez sanırım 🤣