Sevil5513 Pelinakcn benim ilk suyum geldi ama kısa bir süre sonra sancılar başladı yani evt adet sancisina benziyor ama daha fazlası anlamamak küçük ihtimal
Umut_unAnnesi Kızlar ya benimde 34+3 midem çok fena ağrıyo bı parol içsem mi diye düşünüyorum zararı olur mu ki sabah beri geçmedi 😤😤😤
minnosanneyim Umut_unAnnesi içebilirsin parola bir şey demiyorlar ki doktorlar zaten tek içebildiğimiz ilaç o 🥺
Ays_cskn minnosanneyim 34+1 uygulamaya gore son 41 gun ama sezeryan bekledigimiz icin daha erken gelir muhtemelen🥰🥰
SareSumeyra Pelinakcn Kasılma nasıl bir şey mesela bazen karnımda semsert oluyor ve o beni çok rahatsız ediyo 5-10 saniye falan sürüyor. 33+6 bu arada.
minnosanneyim SareSumeyra evet bende bunu merak ediyorum acaba o kasılmalar mı yalancı sancı tecrübeli biri açıklasa iyi olur
Pcoslubiranne minnosanneyim safak 35 ama bir kac gune dogum olabilir.bebegim cok iri doktorum iki arada kaldi alirsam cigerleri tam gelismedi almasam daha da riskli desi.Sancim cikmiyor ama kontroller 5 gune dustu.