minnosanneyim Annesinin_kuzusu ay az kalmış bizimde cuma günü kontrol ama cuma günü gelmek bilmiyor 🙈🥰
Pelinakcn minnosanneyim daha sert bir anda ağrıyo bebek oynarken sonra durunca geçiyor 1 saattir falan böyle, bebeğim baya hareketli maşallah bende emin olamıyorum o yüzden
minnosanneyim Pelinakcn bebek kendini kasıyor olabilir bemimde sürekli oluyor sırt agrısı bazen bel agrısı karnıma elektrikle şok vermişler gibi aniden bir şey oluyor ama geçiyor sonra dinlendiğinizde geçiyorsa doğum sancısı değildir diye biliyorum 😇
SareSumeyra Pelinakcn Kasılma nasıl bir şey mesela bazen karnımda semsert oluyor ve o beni çok rahatsız ediyo 5-10 saniye falan sürüyor. 33+6 bu arada.
Eliferimm minnosanneyim benimde cuma kontrolum var dediğiniz gibi hem cuma günü gelmek bilmedi hemde gelmese diye de bakıyorum of ya doğum korkusu sarıyor 🙄
minnosanneyim Eliferimm ben bi yandan gelsinn seveyim istiyorum kime benziyor nasıl bi minnoş gelecekmiş diye merak ediyorum bi yandan da nasıl bakcm yetebilecek miyim diye ikileme girip en sonra kafayı yiyorum 😁🫠🥴
EsraveMasal2020 minnosanneyim ayy çok merak ediyorum valla yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Pelinakcn Sevil5513 ay iyi o zaman 😅 anlayamam diye korkuyorum, eşim diyor götüreyim hastaneye bende bu sancı mı bilmiyorum diyorum 🤦🏻♀️☺️
Melekozkan41 minnosanneyim kız anammm aynıyız valla bende şimdi post açtım son 35 gün diye 🤗🤗🤗👍👍❤️❤️❤️🥰🥰
Sevil5513 Pelinakcn benim ilk suyum geldi ama kısa bir süre sonra sancılar başladı yani evt adet sancisina benziyor ama daha fazlası anlamamak küçük ihtimal