mervekinay İyi geceler kızlar, 33+2 haftalığım, karnımda adet sancısı gibi bir ağrı var bacaklarıma vuruyor. Bebek de sertleşiyo aynı zamanda çok hareketli. Yalancı sancı böyle bir şey mi ? Yaşayan var mı ?
2baybannesi mervekinay ilk gebeliğim de 37 haftami geçerken bebek doğuyor diye gece üçte gittim ve bebeğimin makat gelişine öğrendim nst 80 lerde idi sancı vardı ve Dr bana dedi ki bunun üç dört mislini hissedince anla ki doğuruyorum 😃
Avcib mervekinay 36 haftalik hamileyim benim sürekli oluyor böyle sancı değil bebek büyüyor malum olası durumlar
Ebruka02 mervekinay 34+2 doktorum bana eğer dinlenince ya da pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı demişti😊
mervekinay Ebruka02 anladım ben zaten uzanıyordum o yüzden biraz da tedirgin oldum, sizin bebiş doğum pozisyonunda mı ?
Eminebayrambey Bende 29+5 günlüğüm bugün yaşamadım ve hala var doktora gitmeli miyim acaba rahmimde de kasılma hissediyorum
2baybannesi mervekinay evet her saat ayrı pozisyon da duruyordu sabah başka akşam başka o sancı gelince anlıyordum ki dönüyor ve 41+2 de makat gelişli sıfır sancı ile girdiğim bı doğum oldu sezeryan doğum mecburi 🙈😃
mervekinay 2baybannesi sağlıklı olsunlar da önemli olan o 😄 baya da beklemişsiniz ama 30 dan sonrası zor geçiyor 😄
Elizsmom Bende 37+1 oldum öğlenden beri karnımda sertleşme ve değişik bir rahatsızlık vardı. Son 1 saattir belim ağrıyor. Yaşayan var mı bu şekilde.
Melisayuce Elizsmom ben şuan böyleyim ve ne olduğunu anlamıyorum acaba sancı mı yalancı sancı mı ayırt edemiyorum
2baybannesi mervekinay 39 dan sonrasını gör bir de 🙈 41. Haftada artik ödemden patliyirdum ki zaten ödemim vardı 🙈😃asır gibi ama şuan 38-39 gibi doğar sezeryan olacağı için en azından daha kısa bir hamilelik olcak 😃
2baybannesi mervekinay 10+1 daha çok yeni 🙈 her hamilelik farklı oluyor ilk gibi aslında herşeyi biliyorsun kendini de tanıyorsun ama insan hep panik halinde oluyor 🥰
bayanmor12 mervekinay biz 30 haftalık olduk dün gece boyu sancı çektim uyuyamadım acıdan kıvrandım sabah hastaneye gittim yalancı sancı oluyomuş ayrıca crp yüksek çıktı oda sancı yapıyomuş doktor proluton iğne yaptı antibiyotik serum ve vitamin serumu verdi aynı zamanda buscopan hap ve antibiyotik hapa başladık ve bebeğim çok hareketli inşallah bişey olmaz sizede diyeceğim o ki ciddi acıysa gidin farklı sebepler olabiliyor.🙏🏻
mervekinay bayanmor12 teşekkür ederim bir süre oldu geçti yalancı sancıymış sanırım benimki 😄 geçmiş olsun size de
ysfysr bayanmor12 crp değeriniz kaç çıktı?? Bugün benim de 10 çıktı.Daha doktoruma göstermedim sonucumu 🙄