Melayke- tecrubesizanneadayi12 göktuğ Göktürk Alparslan falan koyanlar oluyor. Eşim de değişik isimler bulup duruyordu Türk soyundan koyalım Kutlubey Ulubey akabey falan diye. Yeter artık tarih hocası mısın sen dedim 😂 ege ismini seviyorum ama herkes koymaya başladı aynı dönem doğan çocuklar olacağı için Ege kaynayacak her yer. Büyük ihtimalle egemen koyarım.
tecrubesizanneadayi12 Melayke- eymen ismide güzel egeye ve egemene yakın düşünebilirsiniz🌸alparslan ismini bende çok beğeniyorum
Fundaaaaa tecrubesizanneadayi12 oğlumun adı Alparslan ikinci de erkekse Cihangir yada Metehan istiyoruz 🤭
tecrubesizanneadayi12 Fundaaaaa ayy hepsini çok seviyorum seçeneklerim arasında metehan ve alparslanda var cihangirde görümcemin oğlunun🥰
Duygu_ck tecrubesizanneadayi12 Yiğit Alp diyecektim :) Yiğit Han ya da daha sert bir isim. Melih , Kayra da alternatif daha naif. Barlas’ın anlamı güzel. Ceyhun da severim . Düşündüğüm isimler bunlar :) Yiğit Alp en net olanı. Şöyle koymayı düşündüğüm isimlerle çocuğa seslenir gibi yapıyorum ağzıma hangisi yakışıyor öyle bir denersin artık 😀
tecrubesizanneadayi12 Rab1a bende ensarı beğeniyorum muhammed ensar olabilir ama görümcemin oğlununda muhammed talha
Melayke- tecrubesizanneadayi12 eymeni seviyorum bende 😊 kuzenimin ismi malesef halam vır vır yapar koymak da istemem 😂
N_A_Z_L_I_M tecrubesizanneadayi12 Ilk oğlumun ismi Miraç 💙Ikinci oğlumun ismi Aras 💙üçüncü ise yolda 😅isim bulamıyoruz bu arada biz tek isimden yanayız 😍
Muhammedinannesi2424 Büyük oğlum Halil efe ortanca oğlum Miraç küçük oglum Muhammed Kadir. Geçen bi hadis okudum. Efendimiz 3 oğlu olup benim adımi vermeyen cahillik etmiştir diye. Ben bunu araştırdım sahih olduğunu öğrenince bu ismi koydum. Kadir babamin ismi
N_A_Z_L_I_M Muhammedinannesi2424 Aaa bu bilgiyi verdiğiniz için teşekkürler. Ben de 3. Ogluma hamileyim eşime Muhammet koyalım dedim çocuğa ağır gelir dedi çevremde araştırdım kime sorduysam evet eşin doğru söylemiş dediler .O yüzden vazgeçtim bu bilgiyi araştıracağım ⚘
Kaahvelii tecrubesizanneadayi12 belki farklı bir isim bulurum diye posta girdim ama yine aynı isimler Yusuf ege deniz alparslan alp yiğit… Ben Arda düşünüyordum ama soğudum sanki o isimdende
Nihan6 tecrubesizanneadayi12 ben kıvanç tatlıtuğun oğlunun ismini çok beğendim Kurt Efe😃 Gökalp, Barlas, Aybars, Atlıhan da benim sevdiklerim
Cntkn tecrubesizanneadayi12 Ben Can Noyan koymayı düşünüyorum. Noyan eski türk isimlerinden hükümdar baş komutan anlaminda