tecrubesizanneadayi12 Çok abuk subuk isimler sevmiyorum farklı olacak diye çok saçma isimler koyanlar var Türk soyundan gelen güzel anlamlı isimler ya da kuranı kerimde geçen hoşunuza giden güzel isimleri söyleyebilir misiniz😍 İsim sitelerine baktım ama çok klasik isimler var başka önerdiğinzi site varsa oraayada bakabilirim
horozseker tecrubesizanneadayi12 bende türklüğü barındırsın anlamlı olsun istiyordum Metehan da karar kıldık💙 yağız alp - yiğit alp bunlarıda düşünmüştüm ama eşim istemedi😄 fikir olur belki
ebrulegarci Bellks anlamına baktım çok güzel çevrende ki insanlar duyunca nasıl tepki verdiler bu isme ☺️
OzlemKrgl yagmur_225 eşimin ismi taşıması ağır gelir bazı insanlara der ama gercekten ismi gibi ben cok yakıştırıyorum eren ismini taşıyanlara ve cok seviyorum eren ismini eşimide😂❤️
Bellks ebrulegarci ağır isim dediler ama ben şu anlık bunu düşünüyorum eşim de vefat etmiş babasının adıni koymak istedi zabit adı hatır için kabul ettim ben kendi koyduğum ismi kullanirim diye düşünüyorum
tecrubesizanneadayi12 byzogrtmn eşim çok istiyor şirket kurdu kaan mı kağan mı diye kararsız kaldık oğlum olursada kağan istiyorum dedi ama bilmiyorum ısınamadım gibi🙈ama bir yandanda çok alıştım güzel geliyor kulağa 🥰kararsızlık
byzogrtmn tecrubesizanneadayi12 bizim hiç listemizde yoktu nasıl oldu anlamadık ğ ile zor olur Türkçe karakter olmasın diye de Kaan koyduk😊
Rab1a tecrubesizanneadayi12 Ensar ismini ve Muhammed ismini istiyorum ama eşim Muhammed den yana ama ensar mükemmel bir isim 🥰
tecrubesizanneadayi12 Rab1a bende ensarı beğeniyorum muhammed ensar olabilir ama görümcemin oğlununda muhammed talha