Havvauslu Birbebismeselesi kesinlikle aynen sizin gibiyim bu sabah sanırım nişan geldi her zaman akıntım oluyor ama az once lavaboya gittiğimde resmen sümüksü kıvamda akıntım gelmişti bilmiyorum walla bu durumlar cok kafamı karıstırıyor
Elvanguzel Havvauslu serumla 10 dereceden verdiler vücuda göre değişiyor bence zorladığı tek yer bebeğin artık baskı yapmasıyla başlıyor o da kısa sürüyor hemen doktora baskı yapıyor dedim ve dogumhaneye geçtik 1 saatte oldu bitti çok şükür
Elvanguzel Havva34 inşallah benimde bacak içlerinde ağrı oldu sizede hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah 🤲🙏🌹
Elvanguzel MeralMine ilk iki hamileligim erken pramature oldu direk kuvezde yattılar çok şükür 3.bebegim 37.hafta erken doğum sayılmadı direk yanıma geldi 🙏
MeralMine Elvanguzel çok şükür çok şükür gözün aydın inanki sağlıklı olsun 40 olmasından iyidir böyle çok zor bende 41 e kadar bekliyorum bekliyorum gelmiyor nefes alamıyorsun kımıldayamıyorsun , dr diyor ki bu da ötekiler gibi gelir . Enteresan bir bilgi
Havvauslu Elvanguzel bizim de kısa surede biter inşallah bu sürecimiz bol bol yurumeye ayakta durmaya cakısıyorum agrım var saten belli haftadan beri yuruyeyim de acılmam olsun
Elvanguzel MeralMine kesinlikle sağlıklı olsun bebişler ne zaman isterse o zaman geliyorlar sağlıkla doğsun sizinkide inşallah 🤲🌹