HEfnan Elvanguzel Allah razı olsun 40+2 olduk bizde yarın yatışımız var ne açıklık var ne sancı sizde bize dua edin inşallah 🙏
Senadgo Elvanguzel yaaa o kadar sevindim ki merakla bekliyordum gerçekten, inanılmaz bi umut oldu şu an bana 7 cm e kadar böyle gelebilmek, Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin evlatlarının hepsine inşallahh 🙏🏼
hilalhanim HEfnan hiç bir şey yapmadım hatta hiç sancımda olmadığı için anlamadım nişanım geldi saatler sonra bir şey mi oldu diye gittim 😬
HEfnan hilalhanim Benim nişanım bile gelmedi 😱Sanki hiç doğmayacak gibi demek ki geri şey nasip kısmet
Elvanguzel Havva34 hayır hiç biri gelmedi ama bu aralar akıntılarım sarı sümüksü çoğalmıştı 7 cm açıklık için bakıldığında nişanım geldi kanlı sümüksü şeklinde 15 dk sonra tekrar bakıldı 8 cm oldu ve hızlandırmak için doktorum suyumu patlattı
Duygunas Havvauslu evet 3 gün çektim ve hepsi yalancı sancıymış gidiyroum açılma yok deniliyordu taki o 4. Günün artık konuşamıyroum titriyorum agrıdan dedim tamam şimdi artık zamanııı ve gittim 6 cm olmuştu bi.gece de
Elvanguzel Purall çok şükür doğumum gerçekleşti darısı sizlere olsun inşallah sağlıkla dogurursunuz inşallah 🙏❤️
Elvanguzel Birbebismeselesi bende az sancı çektim fakat her sancida hareket ettim açılmam da o yüzden hızlı ilerledi makata baskı olunca geldik ve 7 cm olduğunu öğrendik çok şükür 1 saat sonrada oğlumu kucağıma aldım en azından doğuracağınızi hissediyorsunuz Sağlıklı dogumlariniz olsun inşallah 🙏🌹
Elvanguzel Meryy69 teşekkür ederim masallah Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Elvanguzel Efsanecoskun 34+2 de oğlum 1750 Gr 3 gün kuvezde yattı 2 kilo olunca çıkarttılar şu anda 6 yaşında 35+5 de doğan kızım 2250 Gr doğdu 7 gün kuvezde yattı 2500 olunca çıktı şu anda 2 yaşında 🥰
Havva34 Elvanguzel şuan bende de 3 gündür dediğiniz gibi yoğun şekilde gelen bir akıntım var ve geceden başlayan bel ve yanlarında ağrı bacaklarda halsizlik gibi bişey var 8 gün önce felan da iç çamaşırımda hafif bı lekelenme olmuştu bende sizin gibi yüksek bir açıklamayla gitmeyi çok isterim Allah sizin yardımcınız olsun
Elvanguzel Havva34 inşallah benimde bacak içlerinde ağrı oldu sizede hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah 🤲🙏🌹
MeralMine Elvanguzel bana doktor demişti ki diğer hamileliklerin nasil gelmişse(erken ya da geç) 3. De öyle gelir
Elvanguzel MeralMine ilk iki hamileligim erken pramature oldu direk kuvezde yattılar çok şükür 3.bebegim 37.hafta erken doğum sayılmadı direk yanıma geldi 🙏