92-anne Merhaba arkadaşlar benim 1 eylülde 32.haftam başlıyor seminerler 5inde başlıyor 5inde çalışabilir raporu götürsem olur mu? Bir de öğretmen hamişler kaçıncı haftanıza kadar çalıştınız zor oluyor mu?
Aysennn5555 92-anne benim de seminer haftası 33.haftam seminerde çalışır raporu alacağım sonrasında gitmeyi düşünmüyorum sizde mi öyle yapacaksınız
muallimehanimmom5 92-anne ben ilk gebeliğimde seminer haftası 26. Haftamdı tamda su kovid sebebi ile idari izin olayı vardı direk izne ayrıldım 32. Hafta çalışamaz raporu aldım o sıralar vakalar cok artmıştı cesaret edemedim sonra kasım da doğum yaptım iznim bitince direk çalışmaya başladım şimdi tekrar hamileyim bende bu sefer çalışmayı düşünüyorum Allah nasip ederse
Gamzee66 92-anne benim de 2 Eylül’de 32. Haftam başlıyor hocam. Ben raporu alıp WhatsApp üzerinden müdüre yollayacağım. 36. Haftaya kadar da çalışmayı düşünüyorum. Normalde 37′ye kadar çalışacaktım ama bir haftası 15 tatile geliyor diye 36′ya kadar çalışacağım.
92-anne Aysennn5555 ben kararsızım bir iki hafta çalışıp mı bıraksam diye düşünüyorum seminere kesin gitcem de sonrasına karar veremedim
haydinyildiz Benim 32.haftadaki calisir raporum yaz tatiline denk geldi, seminer basladiktan iki gun sonra yani 7 eylulde 37.haftam basliyo. Acaba 2 gun seminere gitsem daha onceki dogum izinlerim dogum sonuna eklenir mi bilgisi olan var mi🙄🙄🙄
Ankebutt haydinyildiz 32. Haftanizda zorunlu izne çıkmıyorsunuz. 37. Hafta da zorunlu olarak izine gidiyorsunuz artık. Hatta izne ayrılmak için idarenize bı rapor teslim etmeniz gerekli diye biliyorum. (32. Hafta için söylüyorum bunu.) Yani benim bilgime göre izniniz yanmıyor.
92-anne haydinyildiz önceki izinleriniz yaz tatiline denk geldiği için eklenmiyor diye biliyorum ben. Çalışırsanız çalıştığınız kadar olan haftayı ekletebiliyorsunuz sadece yani sonraya eklenmesi için çalışmanız lazım
byzogrtmn muallimehanimmom5 bebeğinizi kime bıraktınız acaba çok küçükken zor oluyor mu bırakmak. Ben de çalışmayı dusunuyorum da 2 ay izin oluyor sadece
Sl_kyz25 muallimehanimmom5 hocam izin bittikten hemen sonra çalışmaya başlamak zor oldu mu bebeğinizi nasıl idare ettiniz
muallimehanimmom5 byzogrtmn bebeğim 3 aylıkken bakıcı buldum oturduğum apartmanda cok şükür şansıma iyi biri denk geldim yoksa bakacak kimsemiz yok gerçekten zor süreç sütü mü sağıp bıraktım 6 aylık olduktan sonra ek gıda geçti oda zaten yaz tatiline denk geldi
92-anne Gamzee66 aynı zamanlarda doğum yapacağız o zaman ekimin son haftasına mı denk geliyor sizin de ☺️
92-anne Gamzee66 2 Eylülde zaten çalışmıyoruz 5inde başlıyor seminer 5inde raporu götürsek olur mu peki ?
haydinyildiz Tuh ya eklenmemesine cok uzuldum 😕 calisabilirdim oysaki eylule denk gelseydi 32.haftam😕 neyse artik kizimin cani sagolsun bu zaman gelesi gelmis ☺️ Hepinize hayirli dogumlar diliyorum canim hocalarim ❤️
Gamzee66 92-anne yanlış yönlendirmek istemem ama olur sanırım. Yine de bi müdür yardımcınıza sorun isterseniz.
muallimehanimmom5 Sl_kyz25 Hocam zor olmaz mı oluyor gerçekten ama hayat şartları mecbur kaldım çalışmaya bebeğim bana ihtiyacı olan bir zamanda anne sütü alıyordu 3 aylık bebek her gün süt sağdım o beni cok yordu cok şükür bir şekilde idare ettik avantajım hocam branş öğretmeni olduğum için 15 saat ders çıktı fazlasını almadım ek ders umrumda değil zaten 3 gibi ne sığdırdılar 3 gün gittim bir gün evde bir gün okulda o şekilde bebeğim de benden cok ayrı olmadı Ayrıca evimde ben ebeveyn istemedim ne olursa oldun benim düşüncem ev üstüne ev olmuyor kendi annemde kaynanam da olsa istemedim cok şükür bakıcımız dan memnun kaldım
Sl_kyz25 muallimehanimmom5 benim durumum sizden bir tık daha zor galiba hocam. Sınıfçıyım boş günüm olmayacak bende çalışmak durumundayım. Ama olsun umut oldunuz😊sizin adınıza çok sevindim o sürecğ atlatmışsınız. Darısı benim gibi olanlara inşallah 🤲