kbrasahin Merhaba kızlar, bhcg değerim düşüşte ve kanamam var doktorum düşük yapıyor olduğumu söyledi, düşük yaşayanlar var ise süreci nasıl geçirdiniz çokkk stresliyim
minnakannesi08 kbrasahin benim ağrım vardı adet sancısı gibi doktora gitmiştim geldikten 3 saat sonra adet gibi boşaldı içim parça falan geldi düşük başlamıştı bu şekilde hemen hastaneye gittim kürtaja aldılar hemen
MNursel kbrasahin ilk düşüğümde çok sancılı geçmişti . İlk pıhtı şeklinde geldi hastaneye gittik kanama başlamış zaten kendi kendi düşük yapıyorsun dediler gönderdiler . Ağrıya dayanamadan yeniden gittim alttan muayene ettiler yine ağrı kesici serum falan yedim hastaneden tam çıkıcam pıt diye birsey düştü ve vücudumdali ağrı öyle bir hafifledi ki . Bebeğin parçası düşünce ağrım gitti . Kasıklara falan çok kötü bir şekilde vurmuştu .
kbrasahin minnakannesi08 benim çok sancım ve kanamam var 4 gündür ancak doktorum 2-3 gün daha bekleyelim tekrar ultrson ve bhcg bakalım dedi anlamadım pek 🙄
Htcbn15 minnakannesi08 büyük bi parça mıydı benim de böyle bügün başladı az pıhtı gibi bişey geldi hafif kasıklarımda ağrım var ilaçta kullanıyorum
minnakannesi08 Htcbn15 küçük küçük geldi canım kan pihtisi gibi geliyordu muayene ederken doktorun elindeki aletin içine falan da geldi patalojiye gönderdiler
kbrasahin Htcbn15 bende adet sancısı gibi yaşadım canım, sonra lekelenme ile geldi daha sonra kanama başladı ve o şekilde düşük yaptım 😞belki hemen görünürsen bir şekilde çaresi vardır
kbrasahin Htcbn15 aksine kanamam çok azdı 5 gün sürdü ama leke leke geliyordu, sadece lavaboya gittiğimde biraz artış oluyordu pıhtılı bir kanamam vardı genel olarak
Htcbn15 kbrasahin ya bende az az değil işte düşük tehliken var ama düşük yapmıyorsun dedi kan aldılar
Htcbn15 minnakannesi08 gittim acile canım düşük tehlikesi varmış progestan sabah akşam kullan dedi dinlen dedi işte ama ağrım hala devam ediyor anlamadım ya
Meryemcan12 Bende 5 haftaligim lekelenmem oluyo düşük ihtimalimin olduğunu söyledi hep yatıyorum dinleniyorum bişey yapmıyorum dün bianda kirmzi kan geldi korktum gittim acile kan verdim 20362 çıktı şükür suanlik bişey yok sonra nolur tabi bilemiyorum
minnakannesi08 Htcbn15 ilacını aksatma canım dinlenmen en en önemlisi ayaklarının altına yastık koy uzan benimde şuanda lekelenmem oldu aynı ilacı kullanıyorum sabah akşam
Htcbn15 Meryemcan12 benim çok karışık canım ya 9 haftalık bebek yok gözükmüyor ama gecen gittiğimde keseyi 4 haftalık gördü 1 hafta 10 gün bekle dedi işte onu bekliyorum
Htcbn15 Meryemcan12 yok doktor da öyle bişey demedi kesede büyüme var anlamadım suan beklemedeyim işte canım 8-9 Eylül gibi gidicem bakalım hastaneye