Suna2006 Tugcesena vardır tabiki ikiside tuttuysa yüksek çıkar hcg hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
edb06 Tugcesena 5+5 te betam 44 bin çıktı ve tek gebelik. Tabi sizin çoğul gebelik olabilir ama kesin gözüyle bakmanızı istemem hayal kırıklığına ugramamaniz için :)
Tugcesena edb06 ya öyle mi? Aslında merak ettiğim çift gebelik olup olmadığı değildi. Çok artmış geçen haftaya göre korktum biraz acaba sorun mu var diye ☺️🙏🌺 birde acaba siz kesede bebeği ne zaman gördünüz
Tugcesena Suna2006 son regl tarihimden hesaplayınca 5+5 olarak görünüyor ama yine de bilmiyorum tabi bu konuya pek hakim değilim 😍
edb06 Tugcesena evet ben sizin merakinizin o olmadığını anladım ama ikiz üçüz yorumları görünce umutlanmanizi istemedim :) Ben 6+5 te gittigimde hem bebeği gördüm hem de kalp atışını duydum. Daha önce gitseydik görebilir miydim bilmiyorum tabi:)
taninmayananne Tugcesena ayy ne yaptiniz muayene oldunuz mu iki embriyo transferi demissiniz asagilsrda sonuc ne bilgi aldiniz mii? Cok heyecanlnadim sizin adiniza ❤️😂
Tugcesena taninmayananne ya heyecanınız beni mutlu etti teşekkür ederim 😍 🙏 🌺 çarşamba günü muayenem var inşallah o zaman güzel haberler alırım.
han_tme1 Tugcesena evet arkadaşım için sordum daha önce mol gebelik geçirdi bu kadar yüksek değer çıktığı için yine olur diye korkuyor 😣 doktor 1 hafta sonra gel demiş