Anneadayiii her haftanın heyecanı çok farklı oluyor :) Ama ben bu 35 haftayı tekrar yaşamak ister miydin deseler hiç düşünmeden hayır derim :D
Çalışan hamişler🤰😴
rileyss öyle de demeseydin iyiydi ya bende doğsun artık diyorum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali 😄😄
Ahhh ahh en çok istediğim şey sabahları uyumak. Çalışmak ve sabahları uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı ☹️
Anneadayiii yok yani çok uzun sürdü yoksa kötü olduğundan değil :) bir hareket etmeye başlasın ondan sonra daha çok hissetmeye başlıyorsunuz hamile olduğunuzu
rileyss onlar en güzel kısmı sanırım şuan tek hissettiğim sancı kasıklarımda inanılmaz ağrılar olabiliyor
Anneadayiii çok normal :( kendi deneyimledigim kadarıyla hamileligin ilk trimesteri en zoruydu benim icin. Allah kolaylık versin
rileyss 1. Trimestri ne zaman bitiyor peki 🙈
Anneadayiii Ben de öğrencilerimin aktifliğine yetersiz geliyorum çabuk yoruluyorum
😣
😣
Anneadayiii 13. haftanın bitisiyle :)
rileyss daha 8 hafta var 😮🙄 umarım kovulmam 😄😄
EsraakanY her gün iş yapacağım diye kalkıyorum ya çamaşırlar yıkanıyor makinede kalıyor maksimum iş yapma sürem 10 dakika iki dakika uzanayım belim ağrıdı dememle uyumam aynı süre 😄😄😅😅
Anneadayiii ayy sorma en çok sıkıntı çektiğim durum ne bulantı ne başka bişey hiçbir sıkıntım Yk hani şu çocuklar duymasındaki jetlag özlem gibiyim kafayı koyduğum yerde uyuyorum 😂😂
Anneadayiii ben de okuldan gelince iki dk uzanayım sonra yemek yapayım diyorum bir uyanıyorum eşim çorba ve salata yapmış 🤭