rileyss Anneadayiii her haftanın heyecanı çok farklı oluyor :) Ama ben bu 35 haftayı tekrar yaşamak ister miydin deseler hiç düşünmeden hayır derim :D
Anneadayiii rileyss öyle de demeseydin iyiydi ya bende doğsun artık diyorum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali 😄😄
rileyss Anneadayiii yok yani çok uzun sürdü yoksa kötü olduğundan değil :) bir hareket etmeye başlasın ondan sonra daha çok hissetmeye başlıyorsunuz hamile olduğunuzu
Enesim Ahhh ahh en çok istediğim şey sabahları uyumak. Çalışmak ve sabahları uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı ☹️
Anneadayiii rileyss onlar en güzel kısmı sanırım şuan tek hissettiğim sancı kasıklarımda inanılmaz ağrılar olabiliyor
rileyss Anneadayiii çok normal :( kendi deneyimledigim kadarıyla hamileligin ilk trimesteri en zoruydu benim icin. Allah kolaylık versin
Anneadayiii EsraakanY her gün iş yapacağım diye kalkıyorum ya çamaşırlar yıkanıyor makinede kalıyor maksimum iş yapma sürem 10 dakika iki dakika uzanayım belim ağrıdı dememle uyumam aynı süre 😄😄😅😅
EsraakanY Anneadayiii ben de okuldan gelince iki dk uzanayım sonra yemek yapayım diyorum bir uyanıyorum eşim çorba ve salata yapmış 🤭
Secilozde Anneadayiii ayy sorma en çok sıkıntı çektiğim durum ne bulantı ne başka bişey hiçbir sıkıntım Yk hani şu çocuklar duymasındaki jetlag özlem gibiyim kafayı koyduğum yerde uyuyorum 😂😂