berceste5155 Bedriyek insanlar her isme bir kulp takıyor dini isim koyarsın ağır olur derler dini isim koymazsın cennete giremez derler o yüzden etrafa fazla kulak asmayın bence ama yanına isim koymak isterseniz amine gülce duymuştum bir arkadaşımdan benim hoşuma gitmişti
Bedriyek berceste5155 kesinlikle öyle bu isimlerden sorguya çekileceğiz anlamsız ateş falan koyuyorlar çocuğa onlara bişey denmiyor dinimizce hoş olanlar ağır oluyor sanem put demek bunlara biraz deseler keşke
Bedriyek HavvaSonmez03 bende çok beğeniyorum ama bir kaç kişi eşime söylemiş ağır gelir koymayın dalga geçerler falan diye peygamber efendimizin annesinin isminin dalga konusu olacağını sanmıyorum niye olsun ki diye düşünüyorum bu insanlar çok tuhaf
Bedriyek vesilece evet takip ediyorum çok tatlı maşallah ben 4 senedir bu isimi koyucam diyordum nasip olur inşallah
TinyBabys Bedriyek benim eşim de bazı isimlere ağır diyor ama mealde açıklanamayan, geçtiği ayet ağır olan isimleri istemiyor. Peygamber efendimizin annesinin adı, anlamı da çok güzel. İçinize siniyorsa tabiki koyun ☺️