melyes87 Ben kullanıyorum iyileştiriyor, zaten prospektüs bilgisinde de meme başı çatlakları yazıyor. Ama bebek gelince kullanmamak daha iyi.
Mysaa nfssultan1 birde pişik için olmayan nemlendirici bepanthol de kullanabilirsiniz isterseniz onu alın şimdi kullanın yara oldugundada diğerlerini kullanırsınız . Kullandığınız bütün kremler emzirmeden önce silin içerisinde ne olduğunu bilemiyoruz sonuçta doktorum da öyle demişti lansinoh da olsa başka bişey de olsa silmeden cocugu emzirme demişti aklında bulunsun canım 😊
nfssultan1 Mysaa Yaa çok teşekkür ederimm kesinlikle haklısınız ne olursa olsun direkt bebeğe geçecek sonuçta silmek gerekli bence de inşallah ihtiyacımız kalmaz da tabi kullanmaya ☺️
MinnieMouse Ormanmeyvelii olabilir canım. Belki incia krem belki gümüş kapak hangisi bende işe yaradı veya ikisi de mi işe yaradı veya hiç ihtiyacım yok muydu bilmiyorum ama ben hiç yara kanama vs yaşamadım. Sadece dediğim gibi ilk hafta sızlama oldu sonra o da geçti. Emzirme pozisyonu çok önemli eğer bebek kavrayamazsa yara olabiliyor.
berceste5155 nfssultan1 ben henüz doğum yapmadım ama 33. Haftadan beri kantaron yağı ile nemlendiriyorum
nfssultan1 berceste5155 Evet o da çok güzel ve doğal bir yöntemmiş deneyeceğim inşallah teşekkür ederim 🤗
melyes87 nfssultan1 prospektüs bilgisinde öyle, emzirme döneminde kullanımı ile ilgili bilgi yok. Bi de kendine has bi kokusu var, bebeği negatif etkileyebilir bence.