ayse3452 Gizemkync ay benım gobegım su sıralar cok garıbıme gıdıyor asagıya dogru dusuyor sanırım cok garıp 😣
Gizemkync ayse3452 düşünce göbek daha rahat hissediyormuş anne diyorlar bişi bildiğimden değil ha bi tecrübem yok 😅
ayse3452 vesilece bende daha konusmadım ama zorunlu olucagını blıyrm fakar spınal ıstıyorum ılk ana sahıt olmak ıstıyorum hem korkyorum hem heycanlıyom😍💖🥳dpgum hıkayenı buraya paylas olurmu
NurNaz ayse3452 hm benimde bel agri şikayetim var diodum hamelikte olur diodu bide bebek kendini rahmime doğru itiyor demiştim koymadı hic nstye bu gittiğimde gönderir u.ari. çünkü diğer 2 gebeligimde nstde sancım çıkmıştı ben hissetmiyordum sancilari
KarTanemin Gizemkync bende 39+3. Acaba yarın mı kavuşcaz diye uyuyorum ama yok. Sorulardan çok sıkıldım sen dogurmadin mi hala….
Gizemkync KarTanemin yok ki bende h bir belirti yok valla napçaz böyle bilmiyorum stres yapıyorum daha çok kendime kaldık biz böyle herhalde 😅 hiç belirti yok mu sende de
Sehenz KarTanemin ben deeeee ben de 39+2 yim bi de geçen doğum sancılarım vardı 3 cm açılmam vardı sabaha doğurursun dedi doktor sancılarım kesildi sonra 3 gün oldu hala doğurmadım günde 15 kez telefonum çalıyo doğurmadın mı diye 😂😂😂
Hatice2323 ayse3452 ben 36+5 haftaligim sezeryana gün aldim 38+5 oldu mu alacak doktor hayirlisi ile ❤️
Bus-95 BusraAltiok bende 37 + 2 yim dün geceden adet sancısı gibi ağrılarım var ve alt karnımda çok fazla baskı var yürümekte zorluk çekiyorum acaba ilk gebeliğim tecrübeli olanlar söyleyebilir mi yakın mı doğummm 🤗
betul12f BusraAltiok hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsinler de bir gün erken bir gün geç farketmez 🥰
Bus-95 ayse3452 ya bana neden sezeryan mi normal mi bişey söylemiyorlar bu doktorlar özel hastaneye mi gidiyorsunuz
Mrv135 Bus-95 Takip edin kasılma programı indirin oraya yazın geldikçe. Belki doğum sancısı dur belki de yalancı sancılar ben de 34+6 da yaşamıştım aynısını.
KarTanemin Gizemkync yok hayır bide şimdi hiç takılmazdim hareketlerini dinliyorum sürkeli nolcak napacauk
tezecikanne ayse3452 37+6 olduk yarın doktor kontrolum var normal doğuma engel bir durum var mı diye bakacak doktorum yoksa bebeğimi bekleyeceğim varsa sezeryana gün alacağız bakalım hayırlısı