ayse3452 Günleri aldınızmı ben 35+3 haftalıgız persembe kontrolum var ınsallah gun verır zorunlu sezeryan olacagım😊🥳Sizlerin ne zaman ?Kac haftalıksnız
Edabykl ayse3452 carsamba gunu kontrole cagirdi doktor 35+1 olduk bugun bakalim ayin kaçına gun verir buyuk ihtimal eylul sonlarina verir 🙈😂
NurNaz ayse3452 34.5 cuma kontrolüm var inşallah günü verir nstye baglandinizmi hiç ben baglanmadim daha
betul12f ayse3452 37+3 haftalığım.Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak büyük ihtimalle en son öyle söylemişti.
Edabykl NurNaz Sizi bu kontrolde nstye baglicaktir cunku benmde kontrolum 34+3 ken gittim direk nst bagladi simdi yine gidicem yine baglicak
ayse3452 NurNaz ben agrılarım var dye her ıhtımale karsı 33 haftalıkken gırdım onun harıcınde hıc gırmedım daha kontrole gıdınce nst ıster buyuk ıhtımal
ayse3452 Dryadnmez hayır zorunlu sezeryan olacagım en son 33 haftalıkken gıttım 2.335 grdı su an ne kdar olmustur bı fıktrım yok
NurNaz Edabykl hm anladım cnm 3. Gebeliğim ama hatırlamıyorum ne zmn bağlandığım haftayı bundan sonra her hafta mi çağırdı sizi 2 haftada birmi en son 32 haftalıkken gitmiştim
Edabykl NurNaz 34+3 e gittim gecen hafta bir hafta sonra kontrole gel dedi bana 35+3 olacagiz carsamba gunu o gun gidicem bidaha nstye baglicaz demişti
Gizemkync 39 +1 haftalığım canım ne gelem var ne giden dimdik bir göbüş bebek kanalda değil hala ve hiç bir belirti yok 😅
ayse3452 Gizemkync ay benım gobegım su sıralar cok garıbıme gıdıyor asagıya dogru dusuyor sanırım cok garıp 😣
KarTanemin Gizemkync bende 39+3. Acaba yarın mı kavuşcaz diye uyuyorum ama yok. Sorulardan çok sıkıldım sen dogurmadin mi hala….
minikmucizemmmmmmm ayse3452 36+6 nasipse normal istiyorum Perşembe kontrolüm var belki çatı muayenesi ederse belli olacak 🤗
Fatma-onal ayse3452 37 haftalık hamileyim yarın kontrolümüz var bakalım belki artık gün verir bize de 🥲
NurNaz ayse3452 hm benimde bel agri şikayetim var diodum hamelikte olur diodu bide bebek kendini rahmime doğru itiyor demiştim koymadı hic nstye bu gittiğimde gönderir u.ari. çünkü diğer 2 gebeligimde nstde sancım çıkmıştı ben hissetmiyordum sancilari