B-Y94 Nurem20 ayy aynen bende dün senden cesaret ettim baktım negatif kuzum belki yeni diye beta hcg hormonu salgılamadı. Kız belirtim var kasık ağrısı ara ara saniyelik baş dönmesi birden bi sıcaklık basıyor
Alimenur Nurem20 valla bu ay eşim benden sabırsız diyorum bi hafta falan bekleyim yok diyo ilk fırsatta testi alcam falan diyo hatta her fırsatta soruyo bana regl oldun mu diye😅
Nurem20 Alimenur ben bu ay rahim filmi çektirdim açıkçası biraz fazla umutluydum adeti bekleyelim bakalım😏
Tamarix Nurem20 bende bu ay rahim filmi çektirdim aynı 3 gün gecikti bugün kahverengi kanamam geldi bel ağrım kasık ağrım çoktu test yapmadım sizin ne çıktı acaba kahverengi kanama oldu mu
Meridaily Nurem20 benim de 15. Gün yumurtlamadan sonra genelde 17 günde test yapın deniliyor ama dönme ihtimali var bekleyin biraz daha bence 😊
Alimenur Meridaily ay valla eşim alcam ilk fırsatta dedi ama bakalım o benden heyecanlı zaten alırsa yaparım inşallah
B-Y94 Nurem20 yok yapmadım aşko ben anlayamıyorum karıştırıyorum bana yardım et bana internette baktığımda 19 24 arası yumurtlama diyor. 10 ağustosta adet oldum 10 gün sürdü ama 6 7 günde az kanama sonra sadece akıntı 24 te ilişki oldu bide 27 de