Meelikeeeee vesilece hadi hayırlsıyla gelsin🧡 ben bugün kontrole gittim 3100 gram çıktı tam 37. Hafta
3prens71 Meelikeeeee heycan korku hpsı mevcut ameliyat ıslemlerını halletcem ıcın sıra beklıyorum bebısı daha göremedım☺️
HilalEyce Meelikeeeee Cuma sezeryan günümüz aşırı heyecan başladı 😑 geceleri hep aklımda nasıl olacak diye 😶
Meelikeeeee HilalEyce ah hepimiz öyle. Benim daha belli değil çatı muayenesi haftaya olacağım inşallah 🤭
Duygunas Sebine27 oğlumda hamileyken bu haftalarda iki iki merdiven çıkar inerdm ama bu hamilelikte hiç merdiven çıkıp inemiyıyorum direk baldır tarafım agıroyor niye acaba ya gün içinde oturmuyırum diye mi acaba hep iş yürüme faln oğlumla uğraşma
Meelikeeeee Sebine27 ben de 1 haftadır oturduğum yerden kalkmakta zorlanıyorum. Ayağa kalkınca yalpalıyorum 😄
Deletedmom_7 Meelikeeeee evet var 37+4 ve son 17 gün kalmış şaka gibi artık o ekrana girip bakinca daha çok stres oluyorum 😬
Cigdemm1 Meelikeeeee 37+4 üm bende stres korku vs yok şuanlık sadece doğsun istiyorum artık hem ona kavuşmak hemde ağrıların son bulması için 🙏🏻🌸☺️