Momandmom anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz aldığınız cevaplar karşısında sinirleniyorsunuz sonra.Siz bana önce sorcaksiniz acile sormadiniz mı diye sonra yorumunuzu yaparsınız ozaman aldığınız cevaplar karşısında canınız sıkılmaz.Kimse yaşadığı bu durumu acilde yaşasa doktoruna soramayacak kadar akılsız değildir aslında düşünürseniz.Ama eğer yorum yapmadan önce bana sorabilseydiniz bunlar yaşanmadan acilden çıktığımı size zaten söylerdim.Bazi anneleri anlamıyorum şöyle böyle demişsiniz ya annelik sadece sizin yaşadığınız bildiğiniz bişey değil.İcgüdüsel olan biseydir.Ve bu serumu daha önce kullanıp deneyimlerini paylaşan birçok anne görebilirsiniz postumun altında.Serumun adını sormadım çünkü doktorum herşeyi kadın doğum uzmanına sorarak hareket etti.Serum ismini bilmem benim bir işime yaramaz.Bırakalım doktorlar işini yapsın.Bu kadar güvenmiyorsak doktora gitmeyelim zaten.Bi anneyi eleştirirken bütün durum ve koşulları yeterince öğrenip ona göre yorum yaparsanız sabrınız daha az sınanmış olur.Bizlerde yaşıyoruz bu hayatı ve hastaneden önce çıkmamış olsam bana ne oldu diye doktoruma sorup gelecek kadar aklım ve tecrübem var.Ha önce çıktım bazı yan etkileri evde yaşadım geçti gitti ve bende buradaki annelere sordum ve bunun için kimseye hesap verecek değilim.Serumun adını Google a yazcama doktoruma sorarım daha iyi.Google sayfaları ilahi bir güç tarafından hazırlanmıyor o sayfaları hazırlayan yine insan yine insan.Ustelik internette okunan her bilgi doğru değildir.Ve sonuç olarak tıp konusunda bir bilgimiz olmadığı için birilerine güvenmek ve işini yapmasına izin vermek zorundayız.Ben bana uygulama yapan doktora güvenmeyi seçiyorum google ilaç sormuyorum diye siz benden daha iyi anne değilsiniz.Sizin sorununuz yargısız infaz yapmak.Hic mı bu yorumu yazmadan önce acaba başka koşullarda olmuş olabilir olay diye düşünemediniz.Hangi anne acilde bunları yaşasa sormadan çıkacak kadar akılsızdır?Siz gerçekten empati yapabiliyor olsaydınız bu yorum zaten var olmazdı.Ayıp etmiş miyim şimdi tekrar düşünün isterseniz.Bir insanı yuhalamadan önce lütfen iki kere düşünün.Bir annenin sinirine dokunabilmek için illa hakaret etmeniz gerekmez.İnsan yorumuzunu okuyunca ya sanki bunlar benim aklıma gelmedi en akıllı sen misin diye sorguluyor.Bunu sizde yapardınız emin olun.Bu benim üslubum ile alakalı değil sizin tavrınız ile alakalıdır.